Prvi 15933 pregleda 18. siječnja 2019.

Najveći zavodnici: Škorpioni strastveni, a Jarci malo opasni

explorerssaurus_/Instagram

Zavedi me, povedi me!

Svaki horoskopski znak je poseban i drugačije funkcionira, pogotovo kad je riječ o ljubavi. Tako je nekome potrebna velika gesta da ga se 'obori' s nogu, a nekome je mali znak pažnje i više nego dovoljan. Također, svaki znak ima svoje taktike osvajanja, neki malo romantičnije od drugih. S drugim znakovima možete zaboraviti filmske scene osvajanja i naučiti prepoznati male znakove zavođenja. Your Tango olakšat će ti muke otkrivši kako koji znak zavodi tako da ti od sada više ništa ne promakne.

Ovan

Ovan je strastven i energičan te svim srcem pokazuje svoju ljubav. Ubacit će u vaš život toliko zabave i avanture da ćete se osjećati kao da ste na vrtuljku! Nikada nisu dosadni, spontani su i često će vas iznenaditi poklonima. Uvijek ćete se nasmijati s njima jer su posebno duhoviti kada su u društvu osobe koja im se sviđa. 

via GIPHY

Bik

Bikovi su promišljeni i šarmantni. Točno znaju što vam je u kojem trenu potrebno. Također su vrlo senzualni pa će izraziti svoje osjećaje svim svojim osjetilima. Kada ste iscrpljeni nakon dugog dana, Bik će vam pripremiti večeru, donijeti vam cvijeće, masirati vas i zadovoljiti svaku vašu želju. Ne očekujte da će se Bik izraziti riječima, oni su više osobe od djela.

Blizanci

Blizanac će vas oboriti s nogu tako što će biti vrlo nježni - ne samo kada ste sami, već cijelo vrijeme. Oni će vas dodirnuti, poljubiti i stisnuti. Blizanci će u potpunosti biti usredotočeni na vas, pogotovo kada razgovarate, i natjerat će vas da dijelite dijelove sebe koje nikad ne dijelite s drugima. 

Rak

Rakovi će vas bombardirati ljubavlju. Oni će biti tu za vas kad god vam je to potrebno i oni će vas slušati bez osude. Rakovi su obično domaćini, pa će vas pozvati na večeru i potrudit će se prije toga saznati sve što volite. Oni su kreativni i učinit će neočekivane stvari. Osjećat ćete se sigurno i zaštićeno s Rakom.

via GIPHY

Lav

Teško je ne primjetiti kada Lav zavodi zato što on to čini jako direktno i sklon je velikim gestama. Oni će vam laskati i hvaliti i u njihovoj blizini ćete se osjećati posebno. Poticat će vas da živite punim plućima, po mogućnosti s njima. Oni imaju tonu energije i nemaju problema trošiti je na pokazivanje koliko vas vole.

Djevica

Djevice će vas oboriti s nogu tako što će vas podsjetiti koliko vrijedite i što ste sve postigli. Ako zapnete s nekim zadatkom, Djevica će vas potaknuti i ohrabriti da ga završite. Neće vam dopustiti da budete nezadovoljni i poticat će vas da postignete sve što želite. Njihov način zavođenja može se učiniti vrlo prijateljskim pa možda nećete odmah shavtiti kako im se sviđate.

Vaga

Vage su šarmantne, elegantne i s njima se lako može razgovarati. Vage obožavaju veze, zato se nemojte uplašiti ako na početku budu previše 'ufurani'. Možete biti sigurni kako će vam biti vjerni i kako će htjeti svaki tren provesti s vama. Vage ne šalju dvosmislene znakove pa ćete jako lako shvatiti ako se zanimaju za vas.

via GIPHY

Škoropion

Škorpioni su super strastveni, ali i oprezni. Vole se igrati miša i mačke, a kada su zaljubljeni prave se 'hard to get'. To je zato što se jako teško oporavljaju ako ih netko povrijedi. Škorpioni zato više vole biti zavedeni nego što sami zavađaju. Na taj način su odmah osigurani kako neće biti odbijeni.

Strijelac

Strijelac će vas oboriti s nogu planiranjem putovanja za vas dvoje. To bi mogao biti romantični bijeg ili nešto više avanturistički poput boravka u staklenom igluu u finskoj divljini. Isto tako, može se raditi o pozivu za kino ili bilo kakvoj aktivnosti koja uključuje samo vas dvoje. 

Jarac

Jarac će vas oboriti s nogu pokazujući vam koliko su mudri, oprezni, zabavni i seksi. Da, Jarac ima tendenciju previše raditi, ali to znači kako će i na vezi puno raditi. Svejedno, budite oprezni zato što se Jarci često znaju brzo 'ohladiti'. Zato nemojte odmah na prvu 'pasti' već ih pustite da se trude sve dok ne budete potpuno sigurni kako vas neće brzo odbaciti.

via GIPHY

Vodenjak

Vodenjak možda neće direktno pokazati svoje osjećaje, ali oni pokazuju svoju ljubav na druge načine. Jako su oprezni kad je ljubav u pitanju i njihovo zavađanje je najsuptilnije od svih znakova, gotovo nemoguće za primijetiti. Možda ćete imati osjećaj kako se radi samo o velikom prijateljstvu. Vodenjaci žele da ste vi sretni pa će vam čak davati ljubavne savjete u vezi druge osobe, ako vam se sviđa netko drugi. 

Ribe

Ribe su iznimno romantične i vole biti oborene s nogu pa tako i one vole oboriti druge. Obasipati će vas ljubavlju, praviti velike romantične geste i pisati pjesme / poeziju koje izražavaju njihove osjećaje. Ribe su nesebične i brižne i učinit će da se osjećate posebno, ali također očekuju isto zauzvrat.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    HMMMMM