Prvi KORONA VIRUS 504 pregleda 31. ožujka 2020.

Zavodnik Luka Basi izbacio ljubavnu baladu iz karantene

neo visuals/canva

Lukinu novu pjesmu 'Da postaneš drugome žena' možete upravo poslušati na njegovom YouTube kanalu!

"Spot za ovu ljubavnu baladu snimili smo prije nego je na snagu stupila odredba da svi moramo ostati doma. Iako mnogi glazbenici ne žele objavljivati nikakve nove stvari u vrijeme ove situacije s korona virusom, ja sam novu pjesmu odlučio objaviti upravo sada. Vrijeme kao da je stalo, stalo je puno stvari u svijetu, a ja sam baš zato htio sa svojim obožavateljima podijeliti ovu lijepu pjesmu da si njome mogu uljepšati i skratiti vrijeme u izolaciji", priča nam Luka, čiju novu pjesmu 'Kad postaneš drugome žena' upravo možete premijerno poslušati na njegovom YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka svoju publiku iz mjeseca u mjesec oduševljava raznim hitovima, od 'Taksija' do 'Mete', a u proljeće je htio zakoračiti baš jednom ljubavnom baladom.

Malo vedrine u ovim teškim vremenima

"Vremena su teška, iz dana u dan slušamo o vrlo ozbiljnim i negativnim stvarima, ali mislim da ipak trebamo ostati pozitivni. Iako sam trenutno kod kuće i slušam sve što nam stručnjaci govore, pazim na sebe i druge oko sebe, ništa me ne sprječava da vas virtualno razveselim novom pjesmom", ispričao je Luka, koji u izolaciji kuha, gleda filmove, pjeva i napokon, kaže, uči svirati klavir.

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

"Nadam se da će vas ova ljubavna pjesma barem malo razvedriti i skratiti vam dane koje provodite doma. Glazba je uvijek tu da budi nadu i pozitivu, a ova pjesma o ljubavi i podršci muškarca prema ženi je upravo to, nada da će nam uskoro opet biti lijepo", dodaje Luka.

I ovu su pjesmu, kao i sve Lukine pjesme posljednje dvije godine, radili Raay i Nenad Ninčević, a produkciju ekipa iz Raay Musica. Spot za pjesmu možete pogledati i pjesmu poslušati na Lukinom YouTube kanalu.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?