Prvi 491 pregleda 15. prosinca 2020.

Zavodnik Luka Basi u novom spotu pjeva pod tušem

neo visuals/canva

Na četvrtu godišnjicu glazbene karijere poznati pjevač Luka Basi izbacio je najseksi pjesmu dosad. U kadrovima iz spota za 'Prokleto zlato' pjeva pod tušem i zavodi obožavateljice, a svi kadrovi snimljeni su u Austriji

"Ove godine smo odlučili napraviti nešto totalno drugačije i snimili, kako ja kažem, pravi glazbeni roman", govori Luka, koji je u novom spotu prvi puta u karijeri pokazao skoro sve i 'skinuo se do kraja'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ovo je prvi puta da sam se odlučio prikazati u nekoj više seksi ulozi, ali znao sam da je pravi potez da odem tu neku stepenicu više", objašnjava. 

 | Autor:

Kadrovi novog spota su, osim pod tušem, snimljeni u vili u okolici Salzburga, s pogledom na čarobne austrijske planine koje su mu bile savršena kulisa za temu nove pjesme.

 | Autor:

"Ova pjesma govori o promašenoj šansi za sreću, o ljubavi koju izgubiš, a zapravo je nikad ni nisi imao. Poruka koju smo htjeli prenijeti je da ti ne trebaju sva zlata i blaga, ako ih nemaš s kime podijeliti."

 | Autor:

Ovaj seksi hit stiže baš na četvrtu godišnjicu Lukine karijere, koja je dosad obilježena brojnim glazbenim uspjesima. Samo ove godine snimao je spot na traktoru s Nedom Ukraden i pjevao o neuzvraćenoj ljubavi, a nedavno je obradio i Grašin božićni hit 'Fritula' u svom stilu. 

 | Autor:

OPJEVAO I GRAŠINU 'FRITULU':

"To mi je jedna od najdražih novih blagdanskih pjesama, obožavam je i morao sam je otpjevati i odsvirati sa svojim bendom", poručuje.

Njegovu novu pjesmu i seksi spot pogledajte upravo sada na njegovom YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?