Prvi 128 pregleda 12. lipnja 2015.

Zayn i Perrie su se vjenčali u tajnosti?

zayn i perrie

Zayn Malik i Perrie Edwards uskoro će postati muž i žena... ili su već postali? Svojom objavom na Instagramu Perrie je istovremeno zbunila obožavatelje, ali i izazvala pravu lavinu reakcija

Od kada je Zayn Malik napustio One Direction pojavile su se glasine kako će uskoro svoju djevojku Perrie Edwards odvesti pred oltar. Ipak, osim što su zaljubljeniji no ikad, nitko nije siguran što se točno događa s ovim mladim parom.

U novom videu, koji su na Instagramu objavile cure iz Little Mix-a, Perrie se predstavila kao 'Perrie Malik'! Tim je potezom šokirala, ali istovremno i oduševila svoje obožavatelje.

Iako se očekivalo kako će se njih dvoje zaista uskoro i vjenčati, osobito s obzirom na to da su već zaručeni, ova je objava došla kao grom iz vedra neba.

Road Trip Bantz #BlackMagicRadioTour

A video posted by Little Mix (@littlemixofficial) on

Unatoč tome što je iz videa jasno da se djevojke šalile predstavljajući se spajanjem svojih imena sa prezimenima svojih dečkiju, mnogi vjeruju da su se Zayn i Perrie uistinu vjenčali. 

- Planirano vjenčanje, ali još uvijek ne znamo kada će točno biti. Želimo da bude savršeno pa ćemo pričekati dok ja ne budem imala više slobodnog vremena da se posvetim organizaciji. Ipak, moguće je da će bit čak i ovo ljeto - izjavila je Perrie u nedavnom intervjuu za The Sun. Kako je ljeto opasno zakucalo na vrata, pitamo se jesu li vjenčanje odradili u tajnosti?

Osim toga, u svojim objavama Zaynovu majku često naziva svekrvom te slobodno vrijeme uglavnom provodi u krugu njegove obitelji. 

Za sada nitko od njih dvoje nije potvrdio ili demantirao ovu vijest.

Tvoja reakcija?