Prvi 6 pregleda 28. travnja 2015.

Zbog Jure su u Zadru palili baklje a mateu napravili dočeka na trgu :)

jure
Dino Stanin/Pixsell
Zbog Jure su u Zadru palili baklje a mateu napravili dočeka na trgu :) Zbog Jure su u Zadru palili baklje a mateu napravili dočeka na trgu :) Zbog Jure su u Zadru palili baklje a mateu napravili dočeka na trgu :) Zbog Jure su u Zadru palili baklje a mateu napravili dočeka na trgu :) Zbog Jure su u Zadru palili baklje a mateu napravili dočeka na trgu :)

Nakon finala Jure Brkljača sa sobom je u Zadar poveo kolege Dinu Petrića i Saru Barbarić, a mještani Gerova pljeskom su dočekali drugoplasiranog Matea Resmana

Prijatelji Jure Brkljače popeli su se na zidine na Trgu Pet bunara kad je Jure počeo pjevati i zapalili baklje. To je ganulo sramežljivog zadarskog pjevača koji je na pozornici pjevao s bendom u kojem su mu i brat Marino i otac Mirko, piše 24sata.hr. Zajedno s ocem otpjevao je duet Olivera i Gibonnija „U ljubav vjere nemam“.

- Hvala svima što ste došli, što ste glasovali za mene, nemam riječi - kazao je Jure. S njim su u Zadar došle i kolege iz showa – Dino Petrić i Sara Barbarić.

 Najavio je i kako će sa Tonyjem Cetinskim, mentorom u showu, biti suradnik te kako već sad imaju puno planova za njegovu glazbenu karijeru.

Svi su hrlili do Matea kako bi ga zagrlili i čestitali mu

Nekoliko stotina mještana Gerova gromoglasnim pljeskom dočekalo je u nedjelju i drugoplasiranog Matea Resmana u središtu mjesta gdje su mu organizirali doček dobrodošlice. Djeca, mladi i stari, prijatelji, rodbina, svi su hrlili do Matea kako bi ga zagrlili i čestitali mu na postignutom uspjehu. Mateo nije skidao osmijeh s lica i rado se slikao sa svojim fanovima, a najmlađima je dijelio autograme.

Na oduševljenje okupljenih Mateo se svojim fanovima zahvalio na način na koji najbolje zna, tako što je odsvirao i otpjevao nekoliko pjesama sa svojim bendom Striptones.

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..