Prvi 4817 pregleda 12. siječnja 2022.

Zbog ove torbice fanovi sad misle da je Kourtney trudna?

Davor Puklavec /pixsell/canva

Iako su, do sada, sve glasine o tome da je reality zvijezda Kourtney Kardashian trudna opovrgnute, čini se kako bi posljednja teorija o tome mogla biti istinita. Ili?

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i glazbenik Travis Barker zaljubljeni su preko ušiju i to zna cijeli svijet. Upravo zbog toga, česte su glasine o Kourtneynoj trudnoći koje su se do sada pokazale lažnima.

No, ovoga puta, mnogi obožavatelji su uvjereni da Kourtney i Travis zaista očekuju svoje prvo dijete. Ono zbog čega su pokrenuli ovu glasinu je - torbica u obliku avokada. Malo bizarno, ali čekajte da vam objasnimo.

Naime, izvjestiteljica o slavnim osobama Jordyn Woodruff na TikToku je podijelila dokaze zbog kojih misli da je Kourtney trudna. Prvi je taj što je prije nekoliko dana objavila throwback fotku u kupaćem kostimu (u svijetu Kardashiana to obično znači da je ta osoba trudna jer ne objavljuje najnovije fotke sebe, pa 'kao da nešto skriva').

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chicks (@chicks)

Drugi dokaz je torbica u obliku avokada koju je Kourtney pokazala na svojim Instagram storyjima jer je nakon nje objavila fotografiju na kojoj ima ruke na trbuhu, a prema kalendaru trudnoće, u 16. tjednu, beba je veličine avokada. 

Okej, nas baš i nisu uvjerili ovom teorijom jer im nedostaje još konkretnih argumenata, a niti Kourtney niti bilo tko iz obitelji Kardashian nije se još oglasio oko ovoga, ali nas zanima, što vi mislite?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?