Prvi 657 pregleda 14. srpnja 2019.

Zbog ovih 10 parova i dalje vjerujemo u ljubav

hypecoiffureuk/Instagram chrissyteigen/Instagram

Prava ljubav je rijetkost, a gotovo ju je nemoguće pronaći u svijetu poznatih, bogatih i slavnih. Njihove veze kao da pucaju prije nego li i započnu.

Ipak, portal Brightside ti donosi priču o deset slavnih parova koji su nam pokazali kako prava ljubav ipak postoji, čak i u svijetu showbiznisa.

1. Will Smith i Jada Pinkett Smith

Will Smith se upoznao s Jadom Pinkett 1994. godine kada je bila na audiciji za ulogu njegove djevojke u seriji ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Jada tada nije dobila ulogu, ali je postala njegova djevojka u stvarnom životu 1995. godine i njegova supruga u stvarnom životu 1997. godine. Oni su zajedno ukupno 23 godine i uspjeli su zadržati svoj osobni život privatnim, unatoč ogromnoj količini tračeva koji ih okružuju. Imaju i dvoje djece Jaden (20) i Willow (18), koji se također često pojavljuju na crvenom tepihu, što ih čini jednom od najpoznatijih holivudskih obitelji.

2. Barack i Michelle Obama

Barack Obama i Michelle Robinson, susreli su se 1989. u odvjetničkoj tvrtki Sidley Austin LLP, gdje je on postao njezinim mentorom. Ubrzo ju je pozvao na dejt, a Michelle je kasnije priznala da nije bila toliko zainteresirana već je kasnije rekla da je promijenila mišljenje odmah nakon prvog susreta. Par se oženio 1992. godine i njihova ljubav od tada traje već 26 godina.

3. Tom Hanks i Rita Wilson

Glumci Tom i Rita, slove kao jedan od omiljenijih parova filmske industrije. Njihova ljubavna priča započela je na setu televizijske serije ABC, Bomom Buddies, 1981. godine. Oženili su se 1988. godine, a 30 godina kasnije još uvijek su u sretnom braku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 years on April 30. ‘88 To ‘18. Magic numbers. Hanx and @RitaWilson

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

4. John Legend i Chrissy Teigen

Ovaj se par susreo na setu glazbenog videa "Stereo" iz 2007., gdje je Teigen imala ulogu zvijezde i od tada su zajedno već više od desetljeća. Legend i Teigen oženili su se 2013. i danas imaju dvoje djece - kćer Lunu i sina Milesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night. ❤️🇮🇹❤️🇮🇹❤️

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

5. Meryl Streep i Don Gummer.

Trostruka dobitnica Oskara Meryl Streep (70) udala se za ljubav svog života, kipara Don Gummera prije više od 40 godina. Godine 1978., nakon samo šest mjeseci poznanstva, par se vjenčao u vrtu Meryline obitelji. Imaju i četvero djece: jednog sina i tri kćeri.

via GIPHY

6. Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman i njegova supruga, Deborra-Lee Furness, zajedno su već gotovo 23 godine - i još uvijek su jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu. Upoznali su se na setu televizijske serije Correlli 1995. godine i vjenčali se godinu dana kasnije, 1996. godine. Usvojili su dvoje djece - Oscara Maximiliana i Ava Eliot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When somebody loves you ... #mydebs

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

7. John Krasinski i Emily Blunt

Britanska glumica Emily Blunt i američki glumac i redatelj John Krasinski jedan su od najslađih parova u Hollywoodu. Zajednički prijatelji su ih upoznali 2008. godine, a John je podijelio s gledateljima u ‘The Ellen Show-u’ da u to vrijeme nije bio spreman za vezu, ali tada je upoznao Emily i odmah se zaljubio u nju. John i Emily oženili su se 2010. godine i sada imaju dvije kćeri i dom u Brooklynu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤ #EmilyBlunt #Johnkrasinski

A post shared by Emily Blunt (@emilybluntofficial) on

8. Chris Hemsworth i Elsa Pataky

Unatoč razlici u godinama australska zvijezda Chris Hemsworth (35) i španjolska glumica Elsa Pataky (42) stvorili su jednu od najtrajnijih i najljepših romansi u Hollywoodu Naime, upoznali su se početkom 2010., a vjenčali se samo tri mjeseca kasnije. Sada imaju gotovo desetogodišnju ljubavnu priču i 3 djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYC putting on quite a sunset 😮✌️😃 @elsapatakyconfidential @meninblack

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

9. Matt i Luciana Damon

 Matt Damon je upoznao svoju suprugu Lucianu Barroso u baru u Miamiju, gdje je 2003. snimao komediju Stuck On You. Lucy je već imala četverogodišnju kćer iz prvog braka što njega nije spriječilo da ju pozove van. Par se oženio 2005. godine. Matt i Lucy su zajedno već više od 13 godina i sada imaju tri kćeri - Gia, Isabella i Stella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanksgiving weekend = family weekend

A post shared by Matt Damon (@matt_damon_official) on

10. David i Victoria Beckham

Najpoznatija članica grupe Spice Girls i nogometna superzvijezda upoznali su se u salonu igrača Manchester Uniteda 1997. godine, a svoju su ljubav okrunili brakom 1999. godine. Victoria i David su zajedno već više od 21 godine i imaju četvero djece. Početkom 2017. godine par je obnovio svoje vjenčane zavjete. U jednom od intervjua, Victoria je o Davidu rekla sljedeće: " On je najnevjerojatniji suprug. Mi se nadopunjujemo. On me nadahnjuje svaki dan, načinom na koji me tretira. Sretni smo što imamo jedno drugo."

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    SLATKO