Prvi 1185 pregleda 22. lipnja 2019.

Zbog ovog spota ljudi misle da su Camila i Shawn u vezi

shawnmendes/Instagram

HOT, HOT, HOT... Drugačije se video za ovu pjesmu ne može opisati. Kemiju dvoje pjevača nemoguće je ne primijetiti. Ne znamo je li više zarazna njihova pjesma ili njih dvoje.

Shawn Mendes i Camila Cabello objavili su video za novu pjesmu 'Senorita' koja je jako 'vruća'. Ljudima se toliko svidjela da je samo u jednom danu pregledana 32 milijuna puta. No, fanovi su u spotu primijetili jako zanimljivu stvar - izrazitu kemiju između njih dvoje, pa sad svi misle da su skupa.

Spot pjesme doslovno 'gori' od njih dvoje. Prvo scena s pogledima u restoranu, pa ona u hotelskoj sobi i na kraju ljubljenje uza zid.... Štoooo?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Señorita...@camila_cabello 🖤🌹

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Ni riječi pjesme nisu manje zavodničke. Tako u jednom stihu Camilla pjeva "Kažeš da smo prijatelji, ali prijatelji si ne znaju okus" , a Shawn u drugom "Njeno tijelo savršeno pristaje mojim rukama". Hmmm, jako zanimljivo.

Fanovi su odmah reagirali i zapitali se jesu li pjevači zajedno. Twitter je u samo nekoliko minuta 'eksplodirao' od statusa o njihovoj mogućoj vezi.

Jedan od fanova je napisao: "Jesu li Camila i Shawn objavili da su u vezi u 1:48 minuti? Ili se to meni samo čini?".

A jedna djevojka se zapitala: " Želite mi reći da Shawn Mendes i Camila Cabello nisu zajedno, nakon gledanja spota Senorite?"

Par će morati jako puno objašnjavati jer nitko nije ostao ravnodušan na toliku količinu energije i kemije u ovom videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Cijelu pjesmu možete poslušati ovdje i sami zaključiti ima li što između njih dvoje.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.  | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajmeeee, pjesma je brutalna. A njih dvoje su sigurno u vezi.