Prvi 251 pregleda 07. prosinca 2023.

Zdrava hidracija je važna, a u tome pomaže BRITA voda

PR

Uz razvoj svijesti o zagađenosti vode mikro plastikom, bakterijama i pesticidima, kvaliteta vode koju pijemo postaje izuzetno važna, posebno kada je riječ o najmlađima. BRITA je najbrži put do čiste vode!

Dječje zdravlje - počinje s čistom vodom

Već 50-ak godina njemačka tvrtka BRITA, vodeći svjetski proizvođač sustava za filtraciju vode, koristi najnovija inovativna dostignuća da bi u Vaše domove donijela pročišćenu vodu oslobođenu od kamenca, klora, teških metala, bakterija, mikro plastike, herbicida, pesticida i ostalih nečistoća. Jedna od velikih prednosti BRITA proizvoda je njihova jednostavnost pri korištenju budući da filtriraju vodu direktno iz slavine ili bilo kojeg drugog izvora. Zdrava prehrana i čista voda ključni su faktori u razvoju dječjeg organizma, a BRITA omogućuju najmlađima da konzumiraju vodu visoke kvalitete. Čista voda ne samo da pridonosi hidraciji djece već i podržava njihov razvoj i ukupnu dobrobit. Navika pijenja vode razvija se u ranoj dobi, a BRITA voda može odigrati ključnu ulogu u tom procesu. Filtrirana voda ne samo da je čišća i sigurnija, već često ima i bolji okus, što potiče djecu da razvijaju naviku pijenja vode umjesto šećernih napitaka. Prednost BRITA vrča za vodu je ta što može stajati u bilo kojem djelu doma te je djeci uvijek na dohvat ruke, dok je BRITA boca za vodu idealan suputnik u školi, na treningu ili u priordi. Na taj način je zdrava voda uvijek na dohvat ruke, a djeca se mogu razvijati zdravo i sretno. Hrana i pića pripremljena BRITA vodom su bogatijeg i punijeg okusa a u BRITA asortimanu postoji i mogućnost ugradnje OnTap filtera direktno na slavinu.

 | Autor: PR PR

Edukacija o zdravim navikama i održivosti

Kroz suradnju sa sportskim klubovima i kampanjama koje promiču zdrav način života, BRITA širi svijest o važnosti čiste vode za rastuće dječje generacije. Usaditi u male glave, od najranije dobi, koliko je važno biti hidriran jedna je od najvažnijih zadaća koje možemo učiniti za dobrobit djeteta. Gotovo isto toliko važna kao zdrava prehrana i sport. Važna informacija je, da uz BRITU smanjujete kupovinu vode u plastičnim bocama te drastično utječete na smanjenje zagađenja okoliša. Briga o planeti Zemlji ispunjava najmlađe ponosom, a posebno spoznaja da prelaskom na BRITA vodu smanjuju zagađenje za 15 kg plastike, a ugljični otisak za 134 kg godišnje.

Korištenjem BRITA proizvoda, roditelji mogu biti sigurni da pružaju svojoj djeci najbolje moguće uvjete za rast i razvoj. BRITA nije samo proizvođač filtracijskih sustava već i partner u očuvanju zdravlja i sreće obitelji. Njihova posvećenost čistoj vodi i briga o zdravlju djece čini ih neprikosnovenim saveznikom u svakodnevnom životu obitelji koje žele pružiti najbolje svojim najmlađima. BRITA voda nije samo piće; to je ključ za sretne i zdrave obitelji.

Tvoja reakcija?