Prvi 513 pregleda 06. rujna 2019.

Osniva obitelj: Nicki Minaj se povlači s glazbene scene

nickiminaj/Instagram

Reperica je šokirala fanove objavom da se povlači iz glazbene industrije. Promijenile su joj se želje i sad želi osnovati obitelj.

Rap diva Nicki Minaj na Twitteru je objavila da odlazi u mirovinu. Njezini fanovi su počeli paničariti kad su shvatili da više neće gledati njene spotove, slušati njene pjesme i urnebesne komentare. Kako javlja Cosmopolitan, otkrila je zašto se povlači iz glazbene industrije, a evo što je rekla:

"Odlučila sam se umiroviti i osnovati svoju obitelj. Znam da ste sad sretni. Za moje fanove, nastavite repati moje pjesme, činite to do moje smrti. Volim vas kao svoj život", poručila im je reperica.

Neki misle da se povlači zbog hejtera

Najneobičniji dio objave je "Znam da ste sad sretni". Neki misle da je to poručila hejterima i boje se da se zbog njih povlači sa scene.

Njezina mala obitelj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kobe, KD, Kyrie; Pick a K 🙏🏾♥️‼️ #GanjaBurn

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Nedavno je sa zaručnikom Kennethom Pettyjem obnovila dozvolu za vjenčanje i imaju još nekoliko mjeseci da je iskoriste. Nicki nije potvrdila da je trudna pa je pod ovim "obitelj" valjda mislila samo na nju i Kennetha.

Možda je marketinški trik?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ok this is the best one I was jp. #dmxchallenge 👅👅👅👅 y’all follow one of our GOATS @dmx

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Možda je ovaj tweet samo marketinški trik, jer je Nicki nedavno rekla novinarima kako će imati veliko vjenčanje, ali tek nakon što objavi novi album.

Je li onda ovo zapravo najava novog albuma? Preostaje nam vidjeti! Mi se stvarno nadamo da će 'Barbie' nastaviti repati.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajmeeeeee