Prvi 284 pregleda 30. listopada 2023.

Želiš besplatno koristiti Galaxy Z Flip5? Evo prilike!

Samsung

Ideja o sedam dana besplatnog korištenja jednog od neodoljivih pametnih telefona Samsung Galaxy Z Flip5 ili iz Galaxy S23 serije zvuči odlično, zar ne? Samsung ti nudi tu mogućnost, stoga ju nemoj propustiti!

'Try&Buy' - prilika koja se ne propušta

Ukoliko želiš tjedan dana besplatno koristiti neki od Samsung pametnih telefona, 'Try&Buy' idealna je prilika za tebe.

Prijavi se za sedam dana besplatnog korištenja jednog od neodoljivih pametnih telefona Galaxy Z Flip5 i Galaxy S23 serije ili The Freestyle pametni LED projektor.

 | Autor: Samsung Samsung

Uz odabrani pametni telefon, imaš jedinstvenu priliku isprobati i novi Galaxy Watch6 te upoznati svoju dnevnu rutinu sinergijom dvaju pametnih uređaja. Cool pametni telefoni i neizostavni dodaci čekaju na tebe, a put do njih je vrlo jednostavan.

 | Autor: Samsung Samsung

Prijavi se i možda baš ti budeš među prvima koji će imati posebnu priliku na sedam dana isprobati sinergiju pametnih telefona sa uređajima iz Galaxy Watch6 serije. Olakšaj svoju svakodnevnicu i podijeli s nama svoju rutinu uz #GalaxyZFlip5 #GalaxyS23Ultra #withgalaxy #YOUniversity. Više o Try&Buy ponudi pronađi na Samsung Try&Buy web stranici, a prijaviti se možeš na linku.

 | Autor: Samsung Samsung

Samsung Galaxy Z Flip5 - tvoj novi omiljeni pametni telefon

Galaxy Z Flip5 novi je Samsung pametni telefon koji će ti savršeno pristajati, kako u životu, tako i u džepu. 3,4-inčni Flex prozor ovog uređaja osvojit će te na prvu, a zahvaljujući mogućnosti preklapanja, s lakoćom ćeš ga držati u ruci, kao i spremiti u džep. Ovaj pametni telefon možeš pronaći u čak četiri boje inspiriane prirodom: Menta, Grafitna, Krem, Lavanda.

 | Autor: Samsung Samsung

FlexCam pomoći će ti da zabilježiš nezaboravne trenutke, a na Flex Window zaslonu fotografiraj i snimaj bez otvaranja telefona. Ukoliko želiš zumirati selfije, u tome će ti pomoći Camera Controller na tvom Galaxy Watch6. Fotografiranje i snimanje noću više nije problem! Uz 4K videozapis noćne kamere, gubitak sunčevog svjetla ne znači i gubitak na kvaliteti.

 | Autor: Samsung Samsung

Baterija od 3700 mAh pomaže ti da do kasno u noć gledaš filmove ili igraš igrice bez spajanja pametnog telefona na punjač. 

'YOU Influence Academy' - prijavi se i saznaj kako kreirati savršeni video

Osim privlačne prilike sedam dana besplatnog korištenja Galaxy Z Flip5 ili iz Galaxy S23, Samsung ti nudi mogućnost učenja kako se kreiraju dobar video i uspješna kampanja i to u 'YOU Influence Academy'. Kombinacijom predavanja, radionica i mentorstva imat ćeš priliku steći znanja i vještine koje su ti potrebne da svoju strast prema društvenim mrežama pretvoriš u karijeru.

Prijavi se na Samsung 'YOU Influence Academy' i postani najbolji influencer. Sve detalje ove akademije pronađi na YOU Influence Academy web stranici te se na linku prijavi i ne propusti ovu odličnu priliku!

 | Autor: Samsung Samsung

Nagrada - Samsung Galaxy Z Flip5

Osim prisustvovanja poučnim i zabavnim predavanjima, polaznici će imati priliku izraditi kreativni virtualni video prateći smjernice i savjete svih predavača. Na kraju će se odabrati najkreativniji video i proglasiti YOU Influence Winner 2023. godine koji osvaja Samsung Galaxy Z Flip5. Sve će se kampanje i videi kreirati upravo na proizvodu Samsung Galaxy Z Flip5. Želiš osvojiti ovu savršenu nagradu? Nemoj više gubiti vrijeme - prijavi se!

Tvoja reakcija?