Prvi 209 pregleda 25. veljače 2020.

Želiš znati sve o JoomBoosu? Prati Podcast Inkubator

podcast inkubator

Direktor Video odjela 24sata i osnivač JoomBoosa, Matej Lončarić, večeras gostuje u Podcast Inkubatoru! Gledajte epizodu i saznajte sve o JoomBoosu!

Iz Podcast Inkubatora na svom su Instagram profilu najavili Matejev dolazak u emisiju i pozvali gledatelje da od 19:00 sati budu uz njihov YouTube kanal!

Saznajte sve što vas zanima o JoomBoosu

"VEČERAS ponovno akcija! Gost je direktor video odjela 24 sata, inovator Matej Lončarić. U zadnjih petnaest godina JoomBoos je jedna od najvećih inovacija koja se dogodila na hrvatskoj medijskoj sceni, s tim da je potpuno domaći proizvod. Od skakanja Vitalyja na krov automobila Ive Sanadera pri izlasku iz Remetinca, do najvećeg hrvatskog You Tube kanala. Očekuje nas odličan i vrlo informativan podcast o borbi i opstanku medija u digitalno doba", napisali su na Instagramu.

Ako vas zanima kako su izgledali počeci JoomBoosa, kako je JoomBoos nastao iz kakva je bila ideja iza najvećeg YouTube kanala i zajednice u Hrvatskoj, budite večeras od 19:00 sati uz YouTube kanal Podcast Inkubatora i pratite epizodu s Matejem.

Tvoja reakcija?