Prvi 245 pregleda 09. studenoga 2016.

Želite upoznati Biebera? Uz ove savjete to je moguće!

Lora i Justin

Najveći san svakog Beliebera, da upoznaju svog idola, ipak je ostvariv...

Lora Radojević je djevojka s američkom adresom, ali korjenima iz susjedne nam Srbije. Naizgled obična tinejdžerica ipak je po jednoj stvari posebna. Naime, Lora je poprilično uspješna u upoznavanju svjetskih glazbenih zvijezda.

Osim što je imala prilike upoznati se, družiti se i fotkati se sa Arianom Grande (23) i Selenom Gomez (24), ona je i jedna od najvećih Belieberki. Pogađate, jedna od najvećih želja bila joj je upoznati svog idola Justina Biebera (22).

Dosad ga je imala prilike vidjeti čak četiri puta, a bila je i na Justinovom koncertu u sklopu svjetske turneje "Purpose" i naravno da ga je upoznala! Postoji li onda bolja osoba za davanje savjeta na temu: "Kako upoznati svog idola"?

Lora i Justin | Autor: Famoza.net/Instagram/Lora Radojević Famoza.net/Instagram/Lora Radojević

- Purpose turneja je nevjerojatna! Čekala sam do posljednjeg trenutka da kupim karte za oba koncerta! Ne znam da li je to tako u Europi ali u Americi se sat-dva prije koncerta puštaju u prodaju zbilja jako dobre karte! Prve noći imala sam karte za parter, ali sam na kraju završila u "fan pit" zoni - ispričala je Lora za portal Famoza.net s kojim već neko vrijeme surađuje.

Ipak, to može zahvaliti isključivo svojoj prijateljici.

- Bilo je ludo. Moja prijateljica me je uvukla u "fan pit" i zauvijek ću joj biti zahvalna na tome. To mi je promijenilo život. Druge noći smo kupili karte kad je koncert već počeo i opet smo imali dobra mjesta, samo na nižim tribinama - objasnila je kako je došla do jeftinih, a odličnih mjesta.

No, Lora ima još jednu tajnu. Naime, uspjela je prići Justinu Bieberu i fotografirati se s njime. Kako kaže, čekala ga je ispred hotela u kojem je odsjeo, ali je i pratila njegov automobil kako bi ga "ulovila" u nekom baru u Chicagu. No, sve se to dogodilo prije nego je pjevač uveo zabranu fotografiranja. Također, ova obožavateljica je svima savjetovala da ga ne pokušavaju dočekati ispred zagrebačke Arene jer sigurno neće uspjeti. Puno je mudrije poput nje "ciljati" na mjesta poput hotela u kojem će biti smješten...

I zapamtite! Prije nego se odvažite na ovaj potez morate otkriti kako postati pravi Belieber, kako biste uvijek bili spremni na razgovor s Jusom!

 

Ako vam je pak dovoljno samo da ga dodirnete tijekom koncerta (i naravno ako ste srećković koji ima karte za spektakl godine), zapamtite kako je upravno njegog trenutno najveći hit "Purpose" najbolja prilika za to. Naime, prilikom izvođenja te pjesme Bieber sjedi na pozornici u samoj blizini ekipe iz "fan pita", a oni naravno ne propustaju priliku da ga pokušaju dodirnuti...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?