Prvi 1847 pregleda 18. srpnja 2019.

Zendaya i Tom Holland su skupa? Evo odgovora

tomdeyaaaa/Instagram

Zendaya i Tom Holland izgledaju kao super par, ali jesu li stvarno skupa?

Ne brini, sve ćemo ti objasniti. Jesi spreman? Počinjemo.

Glasine o navodnoj vezi Zendaye i Toma započele su još 2017. godine kada je više izvora za People magazin reklo da su se zaljubili na snimanju filma Spider-Man: Far from home. Dodali su i da par zajedno odlazi na odmore... Hmm, okej.

Pokušali su spriječiti glasine

Zendaya je na tu priču reagirala objavom na Twitteru. Sve je okrenula na šalu i napisala: "Čekaj, čekaj, najdraži mi je dio kada izvor kaže da zajedno idemo na odmore. Nisam bila na odmoru godinama!"

Odgovorio je i Tom Holland i napisao: "Broji li se press turneja pod 'odmor'?"

U međuvremenu su viđeni zajedno još nekoliko puta, a tako su nastale i ove fotke. Sad ćemo ti tu ostaviti par takvih objava pa nam ti reci čini li se i tebi da su zajedno? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone deserves a hype man like @tomholland2013 #hewillsmithedus

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday loser... @tomholland2013

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Tužne vijesti

Iako preslatko izgledaju, Tom je u intervjuu za Elle rekao da on i Zendaya nisu skupa i tako konačno jasno opovrgnuo glasine.

Također, nedavno je na jednom festivalu bio s tajnovitom plavušom za koju se pretpostavlja da mu je cura. Da, pogađate, to nije bila Zendaya... Nije obojala kosu, iako često mijenja frizure i iako su se mnogi baš tome ponadali. No, čini se da je ipak riječ o nekom potpuno drugom.

Što ti misliš? Bi li njih dvoje ipak bili dobar par?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hmm a baš su slatki xD