Prvi 578 pregleda 12. listopada 2019.

Zendaya iskreno: Zbog serije sam imala napadaje panike

euphoria/instagram

Serija 'Euphoria' prikazuje život tinejdžerice Rue koja pati od ovisnosti i živi s mentalnom bolešću.

Američka glumica Zendaya u seriji glumi Rue koja pokušava svoj život uskladiti s trenutnim društvenim stanjem i očekivanjima okoline.

Neprestano govori o mentalnom zdravlju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elleusa

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

"Jako se veselim izlasku serije, no istovremeno mi je sve to jako stresno, svaki tjedan sam imala napadaj panike. Borim se s anksioznošću", rekla je Zendaya prije izlaska prve sezone serije na HBO-u.

Glumica je u filmskoj industriji od malih nogu te je, kako kaže, morala brzo odrasti. Borila se i s niskim samopouzdanjem i stidljivošću.

"U strahu sam da ne zeznem stvari. Pokušavam biti najbolja verzija sebe, trudim se, no nekad me pritisak okoline 'pojede' i počnem vrtjeti stari film", kaže Zendaya, za koju su kritičari serije imaju samo riječi pohvale. Osim što hvale njenu glumu, hvale i njeno hrabro istupanje u javnost kada je riječ o brizi o mentalnom zdravlju. 

'Blagoslovljena sam'

"Ja sam sama sebi najveći kritičar. Kada me pohvale za nešto treba mi trenutak da taj kompliment zapravo i primim k srcu. Kako god, smatram se jako blagoslovljenom zbog posla koji radim", zaključila je glumica. Svaka čast za hrabrost i iskrenost.<3

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?