Prvi 20 pregleda 28. prosinca 2016.

Zendaya: 'Neka vam škola bude na prvom mjestu!'

Zendaya

Poznata glumica i pjevačica svoje je obožavatelje upozorila koliko je obrazovanje bitno u životu mladih ljudi

Iako je tek nedavno napustila srednjoškolske klupe, Zendaya (20) je sigurna da to neće biti kraj njezina obrazovanja. 

Tijekom intervjua za Access Hollywood, talentirana teen zvijezda iskreno je progovorila o završetku srednje škole, planovima za budućnost i nastavku školovanja. 

- Definitivno želim nastaviti školovanje. Ipak, neću odmah upisati fakultet. Trenutno se moram fokusirati na karijeru koja je u usponu, ali ne znam u kojem će se smijeru stvari krenuti razvijati. Sve opcije su otvorene. Jedino što znam je da želim skupiti dovoljno novca da bih platila studij na fakultetu koji i želim - objasnila je Zendaya.

Iako je već sada velika zvijezda i profesionalka u poslu kojim se bavi, smatra da uvijek ima mjesta za napredak. Iako je zbog posla morala često izbivati iz škole, zahvaljujući potpori njezinih profesora i obitelji, uspjela ju je završiti bez većih problema. Priznaje kako je ponekad zaista bilo teško uskladiti školu i posao te je zato ponosna na sebe što je uspjela.

Na važnost obrazovanja upozorila je i na svom Instagram profilu.

- Dugačak je to put, na kojem ćete često nailaziti na prepreke, a ponekad će se postizanje uspjeha čini sve daljim. Ali uvijek se sjetite tog prekrasnog uma i snage koju posjedujete - tim je riječima ohrabrila obožavatelje da nikada ne odustaju od svojih ambicija.

- Iskreno, zaista želim proširiti svoje vidike i steći dodatno znanje. Upravo zato želim ići na fakultet. Gluma je moja strast i to je čista umjetnost, ali nema veze sa obrazovanjem koje mi je jednako bitno - rekla je mlada glumica i pjevačica. Poručivši svojim obožavateljima da im škola uvijek mora biti na prvom mjestu.

Moramo priznati da smo i mi jako ponosni na nju i njezin uspjeh. Osobito zato jer smo svjesni koliko često prezaposleni glumci jednostavno odustaju od svog školovanja i posvećuju se isključivo karijeri. 

Nadamo se da će uskoro upisati fakultet te steći diplomu o kojoj sanja! :) 

Tvoja reakcija?