Prvi 43 pregleda 14. ožujka 2016.

Zendaya se bori s anoreksijom?

Zendaya

Glasine o poremećaju u prehrani sve su glasnije

Na nedavnoj dodjeli nagrada 'Kid's Choice Awards' predivna Zendaya (19) je osvojila nagradu za najpopularniju televizijsku glumicu, ali je i privukla puno pažnje svojim izgledom. Dok su se jedni divili njezinoj neobičnoj haljini, drugi su primijetili kako je glumica iz dana u dan sve mršavija. 

Ipak, rijetki su mogli i pomisliti kako će njezin izgled biti povod za pravi skandal i prepucavanje putem društvenih mreža. Glavni akteri su Julie Klausner (37) i sama Zendaya.

Naime, Klausner je putem Twittera optužila glumicu da se izgladnjuje.

- Ne moraš imati poremećaj u prehrani da bi se pojavio na 'Kid's Choice Awardsu'... ali to pomaže - napisala je Julie na samom početku, a onda nezaustavljivo krenula "blatiti" Zendayjin, po njenom mišljenju, premršav izgled.

- Nikada neću prestati kritizirati poznate dame koje konstantno promoviraju i kreiraju opasne standarde ljepote za sve nove naraštaje koji misle kako su predebeli - istaknula je Klausner.

- Zabrinuta sam za generacije djevojaka koje žele izgledati poput Zendaye, a ne brine me njezino zdravlje ili pak što ona jede - dodala je.

Glumica joj nije ostala dužna te je na kraju svojim obožavateljima poručila da 'stanu pred ogledalo, pogledaju svoje predivno tijelo i vole ga'.

Tvoja reakcija?