Prvi 2023 pregleda 02. rujna 2023.

Žene rođene u ovih 5 znakova dobiju sve što žele!

canva

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su neodoljive, nezaboravljive i mogu dobiti baš sve što požele

OVAN

One su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu ženu Ovna posebnih očiju ili savršenog stasa.

Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom osobnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudit će se da svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u sjećanju. To su predivne i strastvene, neodoljive žene, piše 24sata.

 | Autor: Canva Canva

LAV

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i uljepšavati se, a u tome i uživaju.

Može im se pripisati mnogo talenata, a prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju očaravati muškarce. Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute ljepote njihov stil oblačenja i života nikada nije klišej.

ŠKORPION

Čak i kada su mršave, žene Škorpion su prilično jake konstitucije. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. 

Ne vole se previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome pogriješe. Kada vas odluči osvojiti, ništa ih ne može spriječiti u tome. Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca.

 | Autor: Canva Canva

STRIJELAC

Dame u znaku Strijelca su veoma zgodne. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talent da se ističu. Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradit će to na pravi način i s odmjerenom dozom lucidnosti.

Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primijetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osjećaju.

VODENJAK

Otrov se drži u malim bočicama. Žene Vodenjaci su obično srednje visine ili niske. Imaju prelijepo zaobljeno lice i svjetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lijepe noge. Oči su im nježne, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe i meke, krupne usne.

Ove žene ne pridaju prevelik značaj uljepšavanju i odjeći, one znaju da su najljepše prirodne. Ove dame su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni spol bez daha.

Tvoja reakcija?