Prvi 1340 pregleda 09. lipnja 2022.

Zet odbrusio puncu: 'Nećeš ti odlučivati o mojoj djeci!'

U novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?', na kulinarskom terenu, sukobili su se zet Ante i punac Branko. Zaratili su zbog toga što je Branko vegetarijanac, a Ante ne želi prijeći na vegetarijanstvo

"Ivana će biti kod mene. Mi ćemo živjeti skupa. To što mi jedemo, mi jedemo i što će jesti naša djeca, to je naša stvar. Tebe se to ne tiče. Ja ću im reći što će jesti, a ne ti", oštar je bio zet Ante prema svom puncu Branku u novom showu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE 'Tko mi bolje kuha?'. Naime, Branko je vegetarijanac i želi da njegovi budući unuci također ne konzumiraju meso, ali zet Ante se s time ne slaže pa im nije dugo trebalo da krenu s raspravama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj kulinarsko-reality show, po licenci distributera Global Agency, rješava vječno pitanje: tko bolje kuha - žena ili majka, odnosno muž ili otac. U ovoj epizodi, kćerka Ivana je za svog oca Branka i dečka Antu, odabrala da joj pripreme njoke s tartufima. Nakon što Branko i Ante pripreme jelo, profesionalni chef i službeni Tommy chef Fabricio Vežnaver će jela poslužiti identično kako bi Ivani bilo još teže pogoditi tko je koje jelo skuhao.

 | Autor: Željko Hladika/Pixsell Željko Hladika/Pixsell

"Ivana obožava to jelo, i ja ga obožavam. Volim tartufe i uvjeren sam u svoju pobjedu", govorio je punac Branko prije nego što su on i zet Ante u Tommy prodavaonici nabavili sve namirnice potrebne za današnje jelo.

Obojici je ovo bio prvi put da njoke moraju sami pripremiti, a ne da su ih kupili već gotove kao što su na to navikli. Spremno su se bacili na pripremu jela, a ubrzo je i zaiskrilo između njih dvojice, a situaciju je dodatno popratio voditelj serijala i komičar Goran Vinčić Vinča.

 | Autor: Željko Hladika/Pixsell Željko Hladika/Pixsell

"To što Ante jede meso, dosta mi smeta. Mislim da to nije zdravo i ne bih htio da moji unuci jedu meso. Ja sam vegetarijanac već 50 godina i volio bih i da su oni", rekao je odlučno punac Branko, a Ante mu je uzvratio:

"Unuci će ti htjeti jesti govedinu i piletinu, a ako te danas pobijedim, mogu odmah Ivanu pitati za ruku", spremno je rekao Ante, no Branku taj njegovoj odgovor nije najbolje sjeo.

POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Tijekom cijelog vremena pripreme jela, Ante i Branko su raspravljali i 'peckali' se oko vegetarijanstva i jedenja mesa. Nakon što su završili svoja jela, Tommyjev chef Fabricio, servirao ih je identično kako bi Ivani bilo što teže pogoditi tko je pripremio koje jelo. Odmah u startu, prije nego što je probala jela, Ivana je jedno jelo ocijenila kao bolje, no je li tu odluku zadržala, možete saznati u novoj epizodi na YouTube kanalu 24sata.

 | Autor: Željko Hladika/Pixsell Željko Hladika/Pixsell

Ni samo probavanje hrane nije prošlo bez svađe. Naime, Ivana, iako tvrdi da je vegetarijanska, kod Ante je probala meso, ali to je skrivala od oca, no voditelj mu je to odlučio otkriti.

"Nisam mu htjela reći jer sam znala da će ga to povrijediti, a htjela sam probati nešto novo i drugačije", rekla je Ivana, a otac Branko je u čudu gledao i nije htio vjerovati ono što je upravo saznao.

Koga je na kraju Ivana izabrala i jesu li Ante i Branko ljuti na nju, saznajte u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?' na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

PRIJAVITE SE U NOVU SEZONU:

Fill out my online form.

Tvoja reakcija?