Prvi 1642 pregleda 01. prosinca 2020.

Zgodni pjevač u spotu otkrio: 'Cure, više nisam slobodan!'

Pjesma BQL-a 'Budala' napokon je vani. I samo ćemo vam reći - svakako je poslušajte do kraja...tamo vas čeka najveće iznenađenje! I nešto totalno neočekivano...

Zgodna braća iz BQL-a izbacila su novu pjesmu 'Budala'. Upravo je izašla na našem YouTubeu, a iako su dosad bili kreativni u svojim spotovima, dosad nikada nisu gledateljima i obožavateljima priredili iznenađenje kakvo su priredili na samom kraju ovog videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Kad znaš da si pronašao pravu ljubav, kaži joj da ju voliš. Propuštene prilike se ne vraćaju", slažu se Rok i Anej, braća iz popularne slovenske grupe, a u ovoj pjesmi tema je upravo prava ljubav - koju možeš vrlo lako izgubiti ako propustiš priliku da joj na vrijeme priznaš koliko ti je do nje stalo.

 | Autor:

Anej je ovoga puta taj brat koji 'lovi' svoju pravu ljubav. Nakon što je neko vrijeme skrivao sretne vijesti, na kraju ove pjesme javno objavljuje da se sljedećeg kolovoza ženi za svoju zaručnicu Izu i obožavateljicama poručuje: 'Cure, više nisam slobodan!'

Nakon što je pogriješio, izgubio je i pokušao joj se vratiti, Anej je Izu ipak uspio uvjeriti da je ona žena njegova života i na kraju ipak nije ispao budala, kako se tijekom cijele pjesme čini.

 | Autor:

Kako izgleda romantična ljubavna priča Aneja i Ize i kako je ispao najposebniji kraj pjesme i spota koji ćete ikada vidjeti, pogledajte u njihovom novom spotu ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eleonorasambolic

    Super😃