Prvi 1241 pregleda 11. veljače 2018.

Živi na rubu: Oleg skače i visi sa najviših nebodera i još uživa

Instagram@olegcricket

Ovo se zove ovisnost o adrenalinu. Rusu Oleg Sherstyachenko nije bed visiti sa nekoliko stotina metara visokog nebodera

Pogledaj video:

Što više to bolje, vjerojatno prolazi kroz glavu Rusu Olegu Sherstyachenku koji je poznatiji kao Oleg Cricket.

Ovaj adrenalinski ovisnih ostavlja bez daha gotovo milijun followera na Instagramu sa svojih fotografijama. Dok većina ne može ni pogledati s ruba zgrade, Olegu je totalno normalno i da s nje visi na jednoj ruci.

 

"Guardian Angel" .

Objavu dijeli ᴏʟᴇɢ ᴄʀɪᴄᴋᴇᴛ (@olegcricket)

- Ovo mogu usporediti s igranjem igrica, samo što ovdje ne smijem pogriješiti jer ne mogu ponovno započeti ispočetka ovaj nivo - kazao je uz smijeh.

U svom nevjerojatnom pohodu na visoke zgrade, Oleg tvrdi da se popeo na više od njih 50. Zbog pogleda i izazova putovao je u Njemačku, Francusku, Dubai, Hong Kong, a ne misli stati.

 

ᎷY ᏞIFᎬ IᏚ Ꭺ ᎷOᏙIᎬ

Objavu dijeli ᴏʟᴇɢ ᴄʀɪᴄᴋᴇᴛ (@olegcricket)

- Strah je dio svih nas. Morate ga doživjeti, to je sve normalno, ali ne volim to pokazivati na mojim snimkama. Obožavam visine i snimati to te vidjeti reakcije svojih followera  - objašnjava.

Nevjerojatne snimke gdje sjedi na vrhu mosta u Hong Kongu, radi stoj na vrhu nebodera zaustavlja dah. Nismo sigurni je l' nam je loše ili smo samo oduševljeni, a što ti misliš o Olegovom hobiju? 

Napiši nam u komentarima.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    aaaaaa scary!! brutalno al totalno me strah gledat