Prvi 73 pregleda 07. ožujka 2016.

Život Lady Gage šareniji je od bilo kojeg cirkusa

Lady Gaga
Pixsell

Zahvaljujući anđeoskom glasu nominirana je i za Oscara u kategoriji najbolje pjesme. Mnogi je poznaju kao 'zvijezdu s tisuću lica', a mi ih vam sva otkrivamo...

Kad pomislite kako vas više ništa ne može iznenaditi, na scenu stupa Lady GaGa. Nosi haljine od sirova mesa, skriva se pod maskama i radi hitove koji zaluđuju svijet.

Slava joj je određena od malih nogu, kad je shvatila da želi biti pjevačica. Zvijezda, koju svi znaju po umjetničkom imenom Lady GaGa, rodila se 28. ožujka 1986., a tata Joseph i mama Cynthia nazvali su ju Stefani. S mlađom sestrom Natali u luksuznom stanu na Petoj aveniji u New Yorku, gdje je odrasla, svakodnevno je plesala na glazbu Andree Bocellija i Franka Sinatre.

 

Me and the hero of so many artists. Including me. In her arms. Ladies and Gentlemen, Cindy Sherman.

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on

Već s četiri godine krenula je na sate klavira. Kao školarka isticala se kao odlikašica koja se družila s najpopularnijim društvom u školi, a roditelji su joj pružali bezuvjetnu podršku u namjeri da ostvari san i postane glazbenica. Uzori su joj bili Elton John i Rolling Stonesi. Razred u srednjoj školi dijelila je s bogatašicom Paris Hilton. A GaGa je svoje školske dane opisivala potpuno suprotno.

Već kao mala bila je drukčija od svih zbog čega su je zadirkivali i zvali čudakinjom

- Imala sam velik nos, kovrčavu kosu i bila sam debela. Svi su mi se rugali - rekla je. Govorila je kako su je svi smatrali neprilagođenom čudakinjom, no njezini školski prijatelji pamte je kao najpoznatiju školsku glumicu, koja je često nastupala u mjuziklima. Roditelji su imali puno razumijevanja za nju i dok je prolazila buntovnu fazu. Odselila se od kuće kako bi postala rokerica.

Nosim vrtoglavo visoke potpetice iz jednostavnog razloga - visoka sam 155 cm 

 

Long Live McQueen. Look monsters, we got a sign of love from the beyond. 💀. Photo by the babes

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on

- Otišla sam u najjeftiniji stan i jela iz smeća dok nisam našla nekoga tko će mi pomoći u karijeri - prisjetila se. Počela je nastupati s prijateljicom Lady Starlight u nepoznatim klubovima. Već tad se odijevala provokativno skrivajući lice iza razbarušene tamne kose i dugih šiški. Njezin je talent prepoznao producent pjevačice Whitney Huston, koji joj je savjetovao da će puno brže uspjeti kao pop pjevačica. 

Dječje kašice jede za doručak, ručak i večeru

Još jedna neobična navika slavne pjevačice njezinim je suradnicima nezamisliva. Čak se i GaGini prijatelji zgražaju nad kašicama, koje jede nekoliko puta dnevno. Ponekad poklekne pred hamburgerima i pomfrijem, nakon kojih vježba do iznemoglosti. Zbog vitke linije obožavatelji se često brinu za njezino zdravlje. 

Iza opake frajerice krije se nježna duša

S četiri godine svirala je klavir bez čitanja nota. S 11 je krenula u privatnu katoličku školu, za koju su joj roditelji godišnje izdvajali čak 200.000 kuna. Prve je godine na tri dana išla u samostan, a odijevanje je bilo strogo propisano. Jednom je rekla da je to bio povod za današnje provo - kativno odijevanje. Ipak, tad je mirno prihvaćala pravila baš kao i savjete prvog mentora koji ju je uveo u svijet popularnosti. Radila je sve što joj je rekao i počela intenzivno usavršavati plesne vještine. Nazvala se Lady GaGa po pjesmi benda Queen. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?