Prvi 2529 pregleda 03. rujna 2018.

Znakovi koji će osjetiti posljedice rujanskog mladog mjeseca

Pinterest

Najduža pomrčina Mjeseca koja se dogodila nedavno donosi neočekivane emocije za mnoge horoskopske znakove. Ipak, za neke će taj utjecaj biti posebno izražen.

Kako piše Bustle, horoskopski znakovi na koje će "krvavi Mjesec" najviše utjecati su blizanci, djevice i strijelci.

Blizanci se mogu osjećati prilično rastreseno te biti napeti. Oni će de odlučivati na promjene, što će biti posebno izazovno za njih koji su bića navike. No čovjek se nekad jednostavno treba prepustiti i prihvatiti činjenicu da ne može uvijek nad svim imati kontrolu. Dopusti si da naglas izraziš vlastite osjećaje, čak i onda kada nisu još potpuno definirani.

via GIPHY

Djevice će pak tijekom najduže potpune pomrčine Mjeseca osjećati malu nelagodu, ali mogu očekivati i njezin pozitivan učinak u vidu dobivanja pozitivne energije. Pripadnici ovog vatrenog znaka opet će biti onakvi kakvi zaista jesu u svojoj suštini – snažni, hrabri i seksi. Međutim, i djevice će teško kontrolirati svoje snažne osjećaje. Mogu se osjećati iziritirano, nestrpljivo, pa čak ponašati pakosno, što će im biti znak da se trebaju povući i pokušati opustiti.

via GIPHY

Strijelci će biti kreativniji nego inače, imat će zanimljivije ideje i manje će se brinuti o sitnim detaljima. Samo trebaju pripaziti da ne postanu previše nametljivi s vlastitim mišljenjima i fokusirani na sebe.

via GIPHY

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI ME!

KVIZ: Isplaniraj dejt i saznaj gdje ćeš sresti ljubav života

3 komentar/a

Potato7

na videostar partiju 16.12. jej. nejdem na to a to znaci da nikad necu sresti ljubav mog zivota.. fml

LessiePotter

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>> www.WebJob33.Com