Prvi 3065 pregleda 14. srpnja 2023.

Znakovi zodijaka: Kome danas nije najsretniji dan?

Canva

Zahvaljujući Mjesecu u Blizancima tri horoskopska znaka danas će se susresti s ponekim smetnjama.

Tijekom Mjeseca u znaku Blizanaca tri horoskopska znaka progovorit će prerano, reći će previše i neprestano će se osjećati kao da ih se namjerno ignorira. Danas će biti težak dan za one koji su sve željeli podijeliti s drugima. Stoga ćemo za takve stvari možda morati pričekati da prođe Mjesec u Blizancima.

Danas nije dan za velike odluke niti za grabljenje neobičnih prilika, već je danas dan za biti oprezan i dobro razmisliti prije nego što krenete u akciju.

Ovo su tri horoskopska znaka s ne tako dobrim horoskopom za 14. srpnja 2023.:

1. Djevica

Strpljenje vam nije jača strana i to ste dali drugima do znanja. Tijekom Mjeseca u Blizancima ući ćete u jedno od svojih zahtjevnih raspoloženja. Na ovaj dan osjećate se kao da još jednom svima možete govoriti što da rade i želite govoriti gluposti kao da sutra ne postoji. Nemoj, Djevice. Sačekajte jer postoji šansa da ćete, ako danas previše toga kažete, izgubiti dobrog prijatelja. Nemojte ignorirati ovo upozorenje.

 | Autor: Canva Canva

2. Vaga

Uvijek ste se cijenili što znači da kada se želite izraziti, jednostavno to i učinite. Ne suzdržavate se. Ali ni ne trebate. Imate pravo na govor pa čak i ako ono što kažete bude zajedljivo ili povrijedi nekog drugog, pa što? To je njihov problem, ne vaš, zar ne?

Za vrijeme Mjeseca u Blizancima 14. srpnja ponovno ćete dobiti onaj dobri stari osjećaj da ako vam je nešto na umu, onda bi cijeli svijet trebao čuti za to, osim što na ovaj dan nitko ne želi čuti vaše mišljenje jer su navikli na ono što govorite. To obično završi tako da povrijedi njihove osjećaje. Ako je moguće, tijekom Mjeseca u Blizancima suzdržite se od izricanja vlastitog mišljenja. To bi jako cijenili ljudi kojima je stvarno stalo do vas.

3. Ribe

Što se tiče spavanja, drage Ribe, prošla noć možda nije bila tako dobra za vas, a to je zato što vas je vaš prijatelj Mjesec u Blizancima pripremao za današnji dan. Danas se osjećate snažno. Budući da se osjećate posebno samouvjereno, učinit ćete nešto besmisleno poput pozivanja rođaka i započinjanja svađe s njima samo zato što možete.

Danas vas ne vodi pozitivnost i iako Mjesec u Blizancima nije negativan tranzit, ono što vas inspirira je onaj mali vragolasti dio. Na današnji dan bit će bolje ako se samo suzdržite i ne učinite ništa što bi nosilo sa sobom velike posljedice, piše YourTango.

Tvoja reakcija?