Prvi 172 pregleda 29. siječnja 2017.

Znanje je seksi: Ovih pet zvijezda su dokaz!

Studentica
Dreamstime

Oni su uvijek bili najbolji učenici u razredu i ponosni su na status "štrebera"

Emma Watson

Emma Watson | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

U medijima često naglašava da je ponosna na svoju karijeru, ali još je ponosnija što zbog nje nikada nije zapostavila školu.
Prošle je godine diplomirala na Brown Colledgeu. Uz brojne obveze na fakultetu, stigla je snimiti i popularne filmove, dobila je mjesto u sjedištu UN-a te lansirala feminističku kampanju HerForShe. Bravo!

Shakira

Shakira | Autor: Instagram Instagram

Osim što genijalno izgleda, Shakira je i prava pametnica. Ima IQ 140 čime je i službeno genije. Članica je i MENSA-e i na to je jako ponosna. S pravom, zar ne! :)

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher | Autor: Instagram Instagram

Istina, Asthon je imao problema s ponašanjem u srednjoj školi pa je zbog toga izgubio i stipendiju za MIT. Kasnije je shvatio da mu obrazovanje treba biti na prvom mjestu, smirio se i upisao biotehnološki fakultet na Sveučilištu Iowa. 
- Najseksi stvar na cijelom svijetu je biti jako, jako pametan - uvjeren je Ashton.

Ken Jeong

Ken | Autor: Instagram Instagram

Sigurni smo da ga se sjećate kao gospodina Chowa iz 'Mamurluka' i nikada ne bi pomislili da je on ustvari - liječnik! Osim toga svira violinu i u srednjoj školi je bio član tima visokog IQ-a. Impresivno, zar ne? :)

Natalie Portman

Natalie Portman | Autor: Pixsell Pixsell

Ova ljepotica je završila psihologiju na prestižnom Harvardu. Osim toga, ona je i pravi poliglot. Govori francuski, hebrejski, arapski, njemački i japanski. Pogledajte još jednom njezinu sliku, pamet je zbilja seksi! :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?