Prvi 1406 pregleda 02. veljače 2019.

Znaš' il padaš ekipa oduševila Osječane!

Osječka Portanova danas 'gori'!

Znaš' il padaš ekipa ponovo se okupila, i to s kakvim ciljem! Naši youtuberi, Nika i Rasta te Gloria, Fran i Leo znaju koliko je važno izaći na parlamentarne izbore i odlučili su i druge osvijestiti o tome! Već uhodana ekipa je i prije samog kviza znala mnogo o Europskoj uniji i njezinim prednostima, a kroz 10 epizoda prvog Youtube live kviza na Balkanu, usavršili su svoje znanje. 

Meetup u Osječkoj Portanovi

 | Autor: Dubravka Petric/ Pixell Dubravka Petric/ Pixell

Danas su za Osječane također pripremili mali kviz znanja o Europskoj uniji i ukazali zašto je važno glasati na sljedećim Europskim izborima koji se održavaju od 23.- 26. svibnja.  Ako još slučajno ne znaš o čemu se radi, ili želiš saznati više, posjeti #ovajputglasam i budi i ti taj koji će dati svoj doprinos. Najbolji znalci o Europskoj uniji bili su nagrađeni, a zatim je na red došlo druženje, fotkanje i potpisivanje autograma. Znaš' il padaš postava je tako spojila ugodno s korisnim te su se svi zajedno odlično proveli. 

#ovajputglasam

 | Autor:

Naši youtuberi potrudili su se da nitko ne ostane bez fotke i potpisa

 | Autor:

Nakon Osijeka na redu je Rijeka!

Ako želiš upoznati, družiti se, igrati i osvojiti nagrade, dođi u Rijeku 9.2. u ZTC trgovački centar u 16 sati! 

Daj i ti svoj glas!

Ne zaboravi kako je i tvoj glas bitan i kako se i ti možeš uključiti u kampanju #ovajputglasam, više o tome ovdje. Mi se svakako uključujemo! 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anja12345

    kada dolazite u Slavonski Brod
  • kristina55

    Kako se ponašati kada se dopisuješ sa simpatijom???