Prvi 984 pregleda 09. prosinca 2018.

Znaš il' padaš: Ovo su naši povratnici!

Josip Regovic/PIXSELL

Pogledaj s kime ćeš se moći družiti live na kvizu Znaš il' padaš danas u 19 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Možda te zanima... KVIZ: Koji si lik iz filma 'Sam u kući'?

Filip Blagec

 | Autor:

Prisjetimo se, Filip ima 17 godina i u slobodno vrijeme svira harmoniku i gitaru. Također, s prijateljem ima YouTube kanal za koji snima videa. Filip bi se opisao kao pouzdan, spreman je obaviti svaki zadatak koji mu se povjeri i pritom daje sve od sebe. Nema strah od nepoznatog i uvijek voli naučiti nešto novo.

Mihael Markiš

 | Autor:

Prisjetimo se, Mihael dolazi iz Dugog Sela i ove je godine sudjelovao u novoj sezoni Videostara - predstavljao je svoj kanal FM Bros između 15 ovogodišnjih finalista! Sad će nam se pridružiti i na live kvizu, a uz to - poziva sve mlade koji imaju pravo izaći na izbore za EU Parlament da to i naprave jer je to način na koji sami možemo utjecati na vlastitu budućnost.

Leon Gržinić

 | Autor:

Prisjetimo se, Leon dolazi iz Rovinja, ima 17 godina i ide u Umjetničku školu, smjer modni dizajn. Time se aktivno bavi već tri godine i sudjelovao je već na dvije revije. U slobodno vrijeme s prijateljem Markom snima za YouTube, a sve mlade poziva da glasaju za Europski parlament, jer će sam to sigurno napraviti!

Martin Petrić

 | Autor:

Prisjetimo se, Martin Petrić je osamnaestogodišnjak iz Varaždina koji u slobodno vrijeme fotka, radi videa i druži se s prijateljima. Vrlo je komunikativan i kreativan, a EU mu je važna zbog budućnosti naše zemlje, ali i, naravno, bolje povezanosti s drugim zemljama.

Matija Vitelić

 | Autor:

Prisjetimo se, Matija Vitelić ima sedamnaest godina i dolazi iz Ždale, sela u blizini Koprivnice. Matija je neustrašiv i nema srama, a hobi mu je snimanje videa. Kaže da može napraviti što god da mu netko kaže, a sve je bolje s njegovim smislom za humor. 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš su super