Prvi 855 pregleda 03. studenoga 2018.

Znaš il' padaš: Upoznaj kandidate prve epizode

JoomBoos, Pixell, Canva

Prati live kviz nedjeljom u 17:00 na JoomBoosu

Znaš il' padaš nešto je neviđeno na JoomBoosu. To je novi JoomBoosov originalni serijal, kviz uživo, koji počinje u nedjelju u 17:00 sati. Kroz cijeli show vode te tvoji omiljeni youtuberi Nika Pavičić i 8rasta9 kao 'Mirek i Milica'.

Sada je vrijeme da upoznaš kandidate prve epizode: To je pet frajera s kojima ti definitivno neće biti dosadno.

Prvi kandidat kojeg ćemo ti predstaviti je Karlo Maček. Karlo ima 17 godina i dolazi iz Požege, a pohađa četvrti razred gimnazije. Vrlo je otvoren i zanima ga puno stvari, a jedna od zanimljivosti o njemu je to što je član Europskog parlamenta mladih u Republici Hrvatskoj.

 | Autor: Karlo Maček Karlo Maček

Sljedeći kandidat također je iz Požege, a zove se Marko Blažević. Ovaj osamnaestogodišnjak u slobodno vrijeme sluša glazbu, pjeva karaoke te ide na kvizove. Vrlo je kreativan i sudjelovao je u brojnim EU projektima.

 | Autor: Marko Blažević Marko Blažević

Martin Petrić je osamnaestogodišnjak iz Varaždina koji u slobodno vrijeme fotka, radi videa i druži se s prijateljima. Vrlo je komunikativan i kreativan, a EU mu je važna zbog budućnosti naše zemlje, ali i, naravno, bolje povezanosti s drugim zemljama.

 | Autor: Martin Petrić Martin Petrić

Sljedeći kandidat zove se Matija Vitelić, ima sedamnaest godina i dolazi iz Ždale, sela u blizini Koprivnice. Matija je neustrašiv i nema srama, a hobi mu je snimanje videa. Kaže da može napraviti što god da mu netko kaže, a sve je bolje s njegovim smislom za humor. 

 | Autor: Matija Vitelić Matija Vitelić

Poslijednji kandidat kojeg ćemo ti predstaviti je Mislav Majcan. Mislav ima sedamnaest godina i dolazi iz Zagreba. Bavi se debatom i sluša satove građanskog odgoja i ljudskih prava. U slobodno vrijeme Matija se bavi MMA-om, a voli i čitati. Voli riskirati i dobro pamti, što će mu pomoći u ovom kvizu. 

 | Autor: Mislav Majcan Mislav Majcan

Najzanimljiviji dio svega je da će kandidati, tijekom odgovaranja na pitanja, prolaziti i catchy izazov. Ako odgovore točno, idu dalje, ali ako odgovore pogrešno čeka ih iznenađenje...
 

Sva pitanja bit će vezana uz Europsku uniju, zemlje Europske unije te pop kulturu, filmove, glazbu i YouTube, a najbolji kandidati idu do finala. Cilj ovog cijelog showa je, između ostaloga, potaknuti mlade da glasaju na izborima za Europski parlament koji se održavaju diljem Europe od 23. do 26. svibnja 2019. godine.

I tvoj je glas bitan, stoga se uključi u kampanju Ovaj put glasam, a više informacija možeš pronaći na OVOM LINKU. Mi se uključujemo!

Ne zaboravi pratiti LIVE KVIZ u nedjelju u 17:00 na JoomBoos YouTube kanalu. Znaš il' padaš!


Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš me zanima tko će pobijediti :D