Prvi 4859 pregleda 24. siječnja 2019.

Znaš li što si u podznaku? On mnogo otkriva o tebi

Ako vam je u glavi trenutno samo: 'whaaaat' u potpunosti vas shvaćamo!

Istina je! Svaka osoba ima više od jednog horoskopskog znaka, i to čak tri: znak, podznak i Mjesec u znaku. Svi su podjednako važni i svi utječu na našu osobnost i životni put, piše Odyseey. Znak koji se smatra glavnim (znak u Suncu)i jedini s kojim je većina ljudi upoznata, a tiče se položaja Sunca na nebu u trenutku rođenja.

via GIPHY

Ali, ako znate točno vrijeme, dan i lokaciju rođenja, možete izračunati koji je vaš podznak, ali i sve što vas vas još detaljnije određuje kao osobu. Preko podznaka se mogu saznati mnoge karakterne osobine: što očekivati od ljubavi u životu pa čak okolonosti u kojima ćemo napustiti ovaj svijet. Podznak vas određuje kako se prezentirate drugima. Odnosno, podznak budi vašu pozersku stranu i određuje kako ćete se ponašati prema drugima, što je ponekad u raskoraku s vašom stvarnom osobnošću. Ako vas zanima koji je vaš podznak, možete ga izračunati ovdje.

via GIPHY

Mjesec u znaku odražava prave vas. Vaš način razmišljanja, kako obrađujete informacije, utječe na to koja će biti vaša dominantna emocija kroz život i kakav ćete odnos imati prema prošlosti i uspomenama iz djetinjstva.

via GIPHY

Kako bi priča bila kompliciranija, nisu samo ta tri znaka ta koja imaju veliki utjecaj. Imaju pojačanja koja se zovu Venera, Uran i Merkur-  planete koje vam mogu razložiti život do zadnjih detalja.

Merkur kontrolira kako komunicirate, razgovarate s drugima, razmišljate i primate nove informacije. Venera utječe na to koliko ćete drugima biti sposobni prenijeti svoje emocije i empatiju, a i na to koje će vas osobine kod drugih, pogotovo cure ili dečka privlačiti. Mars je planet agresije koji otkriva kako se snalazite u sukobima i kako reagirate kada ste ugroženi. Također, ima veliki utjecaj na seksualni život i vaš senzibilitet. 

via GIPHY

Zaista fascinantno, koliko toga vodi naš život, a još zanilmljivije kako sve to možemo saznati odmah na početku rođenja. Naravno, to ne znači kako možemo vidjeti svoju budućnost, već dosta precizan prikaz naših dominantnih karaketristika koje će nas voditi kroz život.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    UUUUU foraaa....