Prvi 13766 pregleda 19. veljače 2024.

Koji su znakovi Zodijaka najluđi? Provjerite ovdje

Canva

Svi znakovi su puni iznenađenja, a njihova luda strana vam može biti simpatična ili vas izluđivati. Saznajte na koju stranu naginje ludost svakog znaka

BLIZANCI

Kod ovog znaka iz samog naziva je jasno da postoje dvije strane. U jednu ruku oni su zabavni, puni entuzijazma i želje za druženjem, ali druga strana je ona koja bi vas mogla zabrinuti, piše 24sata.

Neodlučni su i brzo mijenjaju raspoloženja, pa ćete se ponekad osjećati kao da ste u vezi s dvije različite osobe. 

 | Autor: Canva Canva

DJEVICA

Djevice su poprilično 'ludi' znak, a najviše tome pridodaje njihova opsesija kontrolom. Neumorno će raditi kako bi svaki detalj u njihovom životu bio na mjestu na kojem one smatraju da mora biti.

Iako su prepoznate kao ljudi koji su jako aktivni u svojoj zajednici i često volontiraju, na drugu stranu u poslu koriste svoje adute - a to su analiza i apsolutna objektivnost. Sposobne su preuzeti tuđe ideje i predstaviti ih kao svoje, pa i zabiti nož u leđa kolegama za 'opće' dobro.

LAV

Lavlje ludilo se bazira na njegovoj neumjerenosti. Ako je ponosan na svoje tijelo, njegovi profili na društvenim mrežama će biti prepuni njegovih slika u kupaćem kostimu, ako je na bilo kojoj voditeljskoj poziciji na poslu, njegovi statusi će stalno biti puni samohvale. 

U životu vole biti u centru pažnje i za to će pomno koristiti svoje najbolje strane kako bi što duže ostali u centru pažnje. Ići će na natjecanja, u društvu biti najglasniji, ponekad i neugodni.

RAK

Rak mijenja svoja raspoloženja prilično naglo. U jednom trenu će vam govoriti da vas voli i da ne može zamisliti život bez vas, a u drugom vam objašnjavati kako imate groznu obitelj i kako on ne može s tim živjeti. 

S Rakom je problem što nikad ne možete predvidjeti što vas očekuje. Mislite da ćete izaći na piće i uživati u zajedničkom društvu, samo da vas nazove tri minute prije nego što ste se trebali naći kako bi vam rekao da idete u klub s nekim koga je tek upoznao.

 | Autor: Canva Canva

JARAC

Jarci su jako usmjereni na ostvarivanje svojih ciljeva u životu. Organizirani su i dovoljno inteligenti da se izbore i s najvećim poslovnim izazovima. Ali, ako rade u timu za koji smatraju da ga trebaju voditi i i da će njihove ideje biti najbolje, to jest, one koje će završiti zadatak, a netko im se suprotstavi, ili samo vokalizira bolju ideju, taj treba biti spreman na unutarnju 'zločestu' stranu ovog jakog znaka.

Slat će im pasivno-agresivne poruke, prekinuti komunikaciju s njima i u biti se ponašati kao da im je nešto oduzeto. S njima je stvar jednostavno - bit će onako kako oni žele ili nikako. 

BIK

Dosljedno je nedosljedan - ovako je najjednostavnije opisati ovaj zanimljivi, i u većini slučajeva dobronamjeran i velikodušan, znak. Prvo će vam satima objašnjavati i uvjeravati vas kako su kafići bezobrazno digli cijene pića, a onda otići u kafić i platiti rundu cijelom društvu.

Uporni su i tvrdoglavi, ali njihova dobronamjernost će ih potaknuti da svoja stajališta zanemare i naprave neku velikodušnu gestu. Ali, ako se nađu u raspravi vjerujući da je njihovo stajalište ispravno, zaboravite na 'prestanak paljbe' do trenutka dok se ne predate njihovom uvjerenju.

VAGA

Skladna i mirna Vaga će racionalno povući svaki potez kako bi u životu pronašla ravnotežu. Ali, tražeći partnera s kojim će biti uravnotežena, Vaga će posegnuti duboko u svoju unutrašnjost i iskoristiti sve alate koje ima kako bi dobila to što želi.

U svojem pohodu na izabranog partnera neće birati sredstva - izmislit će glasine o njemu kako bi udaljila potencijalne suparnice, ali i pokazati svoju snagu i dobre strane kako bi potencijalni partner u startu znao s čim ima posla.

 | Autor: Canva Canva

ŠKORPION

Škorpioni ne vole velike društva, a njihov karakter i osobni interesi ih često stavljaju na margine društva. Njihova osjetljivost je ono što vam može stvoriti probleme u životu.

Ako ste mu se zamjerili ili izigrali njegovo povjerenje, osveta Škorpiona će biti bolna, a ako pokušate popraviti stvari - zaboravite. Nema šanse da vas ponovo pusti u svoju blizinu. Vrlo vjerojatno će se ponašati kao da vas nikad nije upoznao.

OVAN

Ovaj znak će uložiti puno truda u prijateljstva i ljubav, znatiželjan je i samouvjeren, ali ako se ikad nađete u raspravi s Ovnom o stvarima do kojih mu je jako stalo - zaboravite da ćete ga uspjeti uvjeriti da je u krivu.

Vatreni Ovan nikad ne odustaje od borbe, njegovi stavovi su takvi kakvi jesu i nema šanse da, bez obzira na količinu dokaza i uvjeravanja, promijeni svoje mišljenje.

STRIJELAC

Živući s motom 'Život je samo jedan' Strijelac će za svoju neovisnost napraviti što god treba, pa čak i povrijediti svoje najbliže. 

Jako su tvrdoglavi, a njihove životne poteze u većini slučajeva nitko neće razumjeti osim njih samih. Koliko god tražili neovisnost u životu, ipak će pokucati na vrata prijatelja kad se osjete usamljenima.

 | Autor: Canva Canva

VODENJAK

Ovaj znak je posebno lud - na sve moguće načine, i jako teško ga je pratiti u životu. Imaju svoje ideje kako bi njihov život trebao izgledati i svaka sitnica koja ne spada u tu sliku može potaknuti njihovu potpunu ludost.

Radikalnih ideja, Vodenjaci će se često u trenutku odlučiti nešto napraviti, bez da su o tome razmislili, a takav instinktivni 'modus operandi' će ih dovesti u nevolje. 

RIBE

Ribe su najstaloženiji znak horoskopa - iskrene su, tihe i povučene, ali i suosjećajne i bližnji uvijek mogu na njih računati. 

Razumne, i ponekad i previše pasivne Ribe, će vam uvijek biti podrška i pomoć u trenucima kad ćete to trebati. Čak i ako primijete da su vas nenamjerno s nečim povrijedile, uvijek će se ispričati i napraviti sve što mogu kako bi popravile odnos. 

 

Tvoja reakcija?