Prvi 1319 pregleda 04. siječnja 2019.

Zvijezda filma 'Sam u kući' ne može se zasititi svog imena

Nakon 38 godina, poznati glumac Macaulay Culkin odlučio je promijeniti svoje ime.

Većinu djetinjstva proveo pod svjetlima reflektora

Glumac je većinu svog djetinjstva proveo pod svjetlima reflektora, a najpoznatiji je po ulozi u filmu `Sam u kući`. 38.-godišnji glumac danas živi u Parizu i ondje se vodi svoju vlastitu `lifestyle` internetsku stranicu. Macaulay oduvijek ima srednje ime koje nikada nije koristio i, kako kaže, jedva ga se sjeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home alone 🏡 1990 - - - #homealone #macaulayculkin

A post shared by 80s/90s/00s etc ❤️ (@rockingit80s) on

Odlučio kako je vrijeme za promjene

Ipak, otkrio je kako se radi o imenu Carson. Poželio je imati cool srednje ime pa je na svojoj internetskoj stranici napravio anketu u kojoj su fanovi trebali izglasati novo. Prijedlozi su bili Macaulay Culkin (njegovo ime), Shark Week, Kieran (ime brata),TheMcRibIsBack i Publicity Stunt.

Publika složno odlučila

Publika je gotovo jednoglasno odlučila kako bi novo srednje ime trebalo biti ni više ni manje, nego  Macaulay Culkin. Glumac se tako sada zove Macaulay Macaulay Cuklin Cuklin. Glumac, izgleda, zaista voli svoje ime. Nema sumje kako je ideja originalna i može biti siguran kako ima jedinstveno ime.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Haha lood je