Prvi 979 pregleda 29. svibnja 2019.

Lamar šokirao priznanjem: 'Khloe sam prijetio smrću'

persian.paparazzi.news/instagram

Ovo jutro su nas dočekala neka prilično šokantna saznanja o omiljenim zvijezdama. Donosimo ti mali pregled.

Kita Haringtona slomio stres

Zvijezda Game of Thronesa, Kit Harrington, nakon završetka snimanja bori se s jako velikim stresom te je bio primoran sam se prijaviti u kliniku za rehabilitaciju. Ondje je navodno od kraja snimanja serije te je posljednju epizodu najvjerojatnije pogledao baš ondje.

"Kit je odlučio iskoristiti pauzu u svom rasporedu kao priliku da provede neko vrijeme na odmoru, kako bi poradio na sebi, svemu što ga muči i riješio se onoga što mu stvara stres", rekao je izvor blizak glumcu.

Iako izvor to mjesto uspoređuje s wellness centrom, riječ je o luksuznom centru za mentalno zdravlje i rehabilitaciju u Connecticutu.  Izvor također tvrdi kako je Kit ondje zbog iscrpljenosti i stresa, što je potvrdio za Entertainment Weekly. Dodao je kako mu je ondje velika podrška njegova supruga Rose Leslie, kolegica iz GOT-a.

Nadamo se kako će mu ovaj odmor dobro doći i kako će se vratiti u još boljem izdanju. 

Lamar Odom priznao kako je Khloe prijetio smrću dok je bio na drogama

I dok se Kit smiruje, svijet su šokirali memoari Lamara Odoma, bivšeg partnera Khloe Kardashian. U memoarima 'Darkness to Light' košarkaš otkriva šoknatnu istinu o svom životu, a najšokantnije je možda priznanje kako je jednom prilikom uhvatio svoju bivšu ženu Khloe u naletu bijesa, drogiran i prijetio joj riječima: "Ubit ću te! Ne znaš za što sam sve sposoban!"

I sam je priznao kako je taj incident "najžalosniji trenutak" u njegovom životu do sad. Lamar je rekao kako je u to vrijeme stalno konzumirao drogu, a Khloe ga je jako uznemirila iz neobjašnjivog razloga kad je jednom prilikom ušetala u negovu sobu. "Prilično sam siguran da je u tom trenutku bila u smrtnom strahu... Razmišljam o tome sada i ne mogu vjerovati kako je to sve trpila", priznao je.

Lamar kaže da se nije ispričao Khloe zbog incidenta i svjestan je da joj duguje ispriku, javlja Cosmopolitan.

Podsjećamo, Khloé i Lamar vjenčali su se 2009. godine, a Khloé je 2015. podnijela zahtjev za razvod braka, nakon što se Lamar predozirao i nakon što je saznala da je konstantno vara. Kap koja je prelila čašu bila je njegova afera s Jordyn Woods, bivšom frendicom njezine sestre Kylie Jenner.

Izvor blizak obitelji Kardashian tvrdi kako Khloe nije pročitala Lamarove memoare, ali i da ne mari previše za ono što je ondje napisao. Ajoj...

Bieber se još uvijek ne osjeća dobro, tako da - ništa od vjenčanja

Iako su Justin i Hailey tehnički već u braku, mladi par je objavio kako planira i drugo vjenčanje, veće, crkveno, s obitelji i prijateljima. No, isto tako je Justin prije nekoliko mjeseci izašao u javnost s priznanjem o lošem mentalnom stanju. Kako su izvori tvrdili, vjenčanje bi se trebalo održati čim njegovo zdravstveno stanje bude bolje, no čini se kako još neko vrijeme ipak ništa od toga.

Justin trenutno odlazi na tretmane kako bi se riješio svega onoga što ga muči 'iz korijena', a iako je napredak vidljiv, pred Justinom je još mnogo terapija. "Čini se da mu je liječenje puno pomoglo. Promijenio je način razmišljanja i mnogo je usredotočeniji, počeo je živjeti u trenutku. Problem nastane kad počne razmišljati previše unaprijed , tada počinje anksioznost", rekao je izvor za Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studio vibes.. with my studio chicka ..

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hailey mu je u cijelom ovom procesu najveća podrška i izgleda kako je spremna čekati koliko je potrebno. Ionako su službeno već u braku, pa crkveno vjenčanje može još malo pričekati.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :OO ovo je strašno