Prvi 2503 pregleda 12. travnja 2020.

Zvijezda Harryja Pottera i djevojka očekuju dijete

Keith Mayhew/IPA/PIXSELL

Ron Weasley će postati otac! Nevjerojatno zar ne, kao da smo jučer gledali dječaka čarobnjaka u nevjerojatnim pustolovinama u Hogwartsu.

Na svijet za par mjeseci stiže još jedan Weasley! Pravi fanovi filmskog serija o Harryju Potteru znat će o čemu je riječ. Naime, poznati glumac Rupert Grint i glumica Georgina Groom očekuju prvu dijete, piše Bustle.

Rupert je u filmu o dječaku čarobnjaku utjelovio Rona Weasleyja, jednog od najboljih prijatelja Harry Pottera. Ova vijest probudila je nostalgiju kod svih fanova Pottera i njegove družine. Glumac je imao samo 12 godina kad je snimao prvi film: 'Kamen mudraca', a sad u tridesetoj očekuje prvo dijete. Nostalgija hvata i vas kad ovo čitate, zar ne?

Smiješni memeovi

U filmu Ron ima šestero braće i sestara, a pitanje njihove brojnosti često je meta šale u filmu. Stoga, kad su fanovi saznali da Rupert očekuje dijete, našalili su se: 'Još jedan Weasley!'

Kako iz šale zbog braće i sestara, tako i zbog nostalgije, internetom kruže smiješni memeovi o Ronu/Rupertu. Ovo su neki od njih:

Ova cura je preuzbuđena!

"Slušajte! Rupert Grint s curom očekuje bebu. OMG!"

Presmiješni su i memeovi s profesorom Snapeom

"Super, još jedan Weasley!"

Ovaj fan je oduševljen

"Ne mogu vjerovati da će ovaj dječak postati otac!"

Vjerujemo da nakon što ste pročitali vijest da ćete napraviti maraton gledanja Harry Potter filmova! Mi sigurno hoćemo!

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?