Prvi 1349 pregleda 30. kolovoza 2017.

Zvijezda "Slatkih malih lažljivica" uperila je pištolj u susjeda

Twitter@brandonwjones

Glumac iz serija "Slatke male lažljivie" i " The Fosters", Brandon Jones (29) ima ozbiljnih problema sa zakonom. Zbog svađa sa susjedom, popularni glumac mogao bi završiti iza rešetaka ako napravi i najmanji incident.

Čini se da problemi u prošlosti ne ostaju u prošlosti. Mladi glumac se 2015. godine oštro posvađao sa susjedom. I tu drama nije stala.

U prvom okršaju 2015. sa susjedom, Brandon Jones je navodno vitlao pištoljem, a u drugom 2016. je susjedu zaprijetio i nožem i pištoljem. Zbog prijetnji je pozvana policija, a Brandon je završio u pritvoru.

Sudac u Los Angelesu u ponedjeljak mu je odredio tri godine uvjetne kazne sa 30 dana društveno korisnog rada. Uz to Brandon će morati i ići na tečajeve kontrole bijesa. I to ne samo na par već na njih 26. Još je dobro i prošao jer je mogao dobiti pet godina zatvora.

Kaznu nije komentirao, a u posljednjem postu na Twitteru saznali smo da je ostao bez mame. Jesu li njegovi ispadi bijesa povezani s tim gubitkom, ne zna se.

Brandon je najpoznatiji po ulozi u seriji "Slatke male lažljivice" gdje su cure mislile da je upravo on A, tajanstvena osoba koja je otela Saru Harvey i navodno Charlesa DiLaruentisa. Nekako je bio povezan sa svim ludim stvarima koje su se događale, no ta teorija nikad nije bila dokazana, a i znamo kako je to sve završilo.

Tvoja reakcija?