Prvi 410 pregleda 16. ožujka 2023.

Zvijezda teen filmova objavila trudnoću: "Uzbuđeni smo"

lindsaylohan/Instagram

Glumica je u jednoj od objava otkrila da ju je suprug zaprosio dok je snimala Netflixov film 'Falling for Christmas', a sad je ponovno razveselila fanove objavom o dolasku prinove. Njezini fanovi su presretni jer im je najdraža glumica konačno pronašla mir i sreću.

Lindsay Lohan (36) i suprug Bader Shammas objavili su sretnu vijest na Instagramu i otkrili svijetu da čekaju prvo zajedničko dijete. Glumica koju većina vas pamti po ulogama u filmovima 'Mean girls', 'The Parent Trap' i 'Freaky Friday' postat će majka, što je kod većine milenijalaca probudilo nostalgiju i dobro ih raznježilo, piše Today.

Da očekuje bebu, objavila je preslatkom objavom fotografije na kojoj se nalazi dječji bodi, a ispod fotografije je opisala uzbuđenje: 

"Blagoslovljeni smo i uzbuđeni"

Vijesti o udaji za Badera Shammasa objavila je još u srpnju prošle godine, a par živi u Dubaiju.

"Ja sam najsretnija žena na svijetu", napisala je jednom na Instagramu uz fotografiju sa suprugom na kojoj se smiju od uha do uha.

"Pronašao si me i znao si da sam htjela pronaći sreću i mir, sve u isto vrijeme. Presretna sam jer si moj suprug, moj život i moje sve. Svaka žena bi se ovako trebala osjećati svaki dan", rekla je.

Tvoja reakcija?