Prvi 151 pregleda 24. prosinca 2017.

Zvijezda YouTubea: Ima 6 godina i zarađuje milijune!

Ryan Toys Review
YouTube/screenshot, canva
Recenzira igračke: Ima 6 godina i zaradio je 11 milijuna dolara - NIJE GOTOVO Recenzira igračke: Ima 6 godina i zaradio je 11 milijuna dolara - NIJE GOTOVO

Prvi video objavio je još u ožujku 2015., a nitko nije predvidio da će njegova popularnost toliko porasti. Danas ima više od 10 milijuna pretplatnika.


Na YouTube Channelu “Ryan Toys Review”, 6-godišnji Ryan vješto ocjenjuje igračke. U posljednjih godinu dana time je zaradio čak 8 milijardi pregleda i 11 milijuna dolara. Dječak je toliko brzo postao popularan da su druga djeca počela oponašati njegov kanal.

Zanimljivo je da je Ryan prvi video objavio još u ožujku 2015. kad je snimao otvaranje i recenziranje seta legića. Nitko nije predvidio da će njegova popularnost toliko narasti, a danas broji više od 10 milijuna pretplatnika. Budući da ima tek 6 godina njegova adresa i prezime u SAD-u su strogo čuvani kako bi zaštitili Ryanovu privatnost.

Najdraži YouTube kanali su mu EvanTubeHD i Hulyan Maya jer objavljuju recenzije igračaka vlakića Tomice i prijatelja. Održavanje YouTube kanala za njegovu mamu posao je na puno radno vrijeme. Dok njegov tata kaže da je super jer Ryana preko YouTubea prati obitelji koji ne živi u Americi.

Zasad ga i dalje jako veseli snimati recenzije igračaka, ali ako mu dosadi prestati će ih snimati, kaže Ryanova mama.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?