Prvi 7572 pregleda 29. srpnja 2017.

Tek su priznali da su zajedno, a već ih žele rastaviti

Twitter

Zvijezde Musical.lyja Cole Galotti (16) i Danielle Cohn (13) su u vezi. Tek što su to priznali, počeli su tračevi o varanju. Fotošopirano dopisivanje Colea i Kay McDonald osvanulo je na Twitteru i pokrenulo lavinu komentara.

U tweetu, koji je kasnije obrisan, netko je objavio da je Kay priznala da su spavali zajedno, ali to je oštro demantirao Cole.

 

A post shared by Cole Galotti (@itscolegalotti) on


- Ništa ne skrivam i reći ću samo ovo. Dani i ja nismo bili zajedno kad se ovo dogodilo. Tweetovi koje sam navodno ja postao su fotošopirani. Nevjerojatno je da je nekim ljudima toliko dosadno u životu da lažiraju tweetove kako bi netko drugi ispao loš - kazao je Cole i dodao da nije spavao s nikim niti je varao Dani te da je još uvijek djevac.

- Sve se ovo dogodilo jer netko želi pažnju i jer sam izabrao svoju curu, a ne nju. Nemojte se dati zavaravati - kazao je.

Prema Coleu, nepotrebnu dramu su Dani i on riješili i vole se više nego ikad.

No osim, tračeva o varanju, par je podignuo puno prašine zbog razlike u godinama. Neki tvrde da je prestar za nju i da je to skoro pa protuzakonito jer se boje da je ne nagovara na nešto na što još nije spremna. Drugi ih pak podržavaju jer smatraju da ljubav ne gleda godine. Hejtere par ne sluša već i dalje uživaju u vezi.


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)              
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?