Prvi 199 pregleda 05. lipnja 2016.

Zvijezde otkrivaju kako bi trebao izgledati savršen izlazak!

Rita Ora
Olivia Rodrigo Instagram

Leptiriće u trbuhu prije prvog spoja imaju svi, a super romantični izlazak s boljom polovicom pamti se zauvijek

Mnogi koji su imali idealan spoj godinama poslije prepričavaju svoja prekrasna iskustva, a oni koji još nisu i dalje sanjare.

I strane zvijezde su se dok su bile mlađe preznojavale prije prvog spoja, danima su birali savršenu odjevnu kombinaciju, a sad otkrivaju kako bi trebao izgledati njihov idealan spoj. Mnogi od nas maštaju o romantici, cvijeću, zaljubljenim pogledima, dijeljenju kokica u kinu, ali ponekad kad se previše očekuje, stvari ne ispadnu baš onako kako smo zamišljali.

- Kao tinejdžerica ne bih spavala noćima prije spoja. Uvijek sam htjela djelovati cool i duhovita, ali bi se pred dečkom koji mi se sviđa ukipila od straha i na kraju bi izvalila neku glupost. Joooj, pocrvenim kad se samo sjetim toga - kaže Maite Perroni (31). Ian Somerhalder (35) kaže kako je on uvijek glumio frajera i da su ga cure ostavljale jer je bio umišljen.

- Istina je da uopće nisam imao samopouzdanja, a glumio sam da imam. To nije ispalo dobro. Nasreću, kroz stotine loših spojeva nešto sam i nau - čio. Sad sam potpuno svoj, prirodan i iskren - rekao je glumac. 

Maite Perroni

‘Najbitnije mi je da mi se sviđa’

Glumica i pjevačica (31) drži se onog: “Nije važno gdje si, nego s kim si”. Maite Perroni više se ne ukipi kad ide na spojeve kojih je, kaže, u posljednje vrije - me sve manje i manje. - Ne znam što znači idealan spoj. Ako mi se dečko sviđa, možemo sjediti i na klu - pici u parku i bit će nam super. Oni koji su mi donosili cvijeće i otvarali mi vrata, uvijek bi me na kraju zbog neke gluposti ostavili - rekla je Maite. 

Austin Mahone

Pravi romantik

Pjevača Austina Mahonea (17) djevojke salijeću na svakom koraku, ali on nikako da naiđe na onu pravu. Kad se konačno zaljubi, Austin će odvesti djevojku u fini talijanski restoran.

- Jeli bismo špagete i pijuckali crno vino. Vjerojatno bih je odveo i na desert, a nakon toga u šetnju plažom. Veliki sam romantičar - kaže Austin koji je trenutačno na turneji Amerikom. 

Ariana Grande

Spoj na rock koncertu

Glazbenica voli lude tulume pa je tako i svojeg prvog dečka izvela na koncert.

- Mislim, volim ja večeru i kino, ali idelan spoj za mene je plesanje dok oboje ne padnemo s nogu. Ne volim klasične stvari. Jedan me je dečko izveo u lunapark i osvojio je najvećeg plišanog medu za mene. Odmah me je osvojio - prisjetila se Ariana Grande (20).

Rita Ora

'Muškarac mora biti kavalir'

Rita Ora (23) nedavno je prekinula s DJ-em Calvinom Harrisom (30), a za utjehu je napravila tetovažu balerine. Pjevačica za sebe kaže kako je nepopravljiva romantičarka i da svaki svoj spoj pokušava učiniti idealnim.

- Očekujem cvijeće na spoju i da je muškarac pravi kavalir. Ne želim da tada gleda druge djevojke jer hoću da me tretira kao damu. Imala sam negativnih iskustava. Jednom me je dečko izveo u preslatki restorančić, a dok sam mu ja otvarala dušu, on je ‘škicao’ druge cure. Umalo sam se rasplakala i od tada sam jako oprezna - kaže Rita. Dodaje da je njezin idealan spoj gledanje romantične komedije, a zatim romantična šetnja i dijeljenje deserta. Držimo palčeve da se Rita opet ludo zaljubi.

Ian Somerhalder

Bijeg u prirodu i piknik u šumi

Damon iz hit serije “Vampirski dnevnici“ veliki je aktivist za prava životinja i prirodu. Ian Somerhalder (35) upravo zato svaki slobodni trenutak iskorištava za bijeg u prirodu. Dok svi šuškaju o njegovu pomirenju s kolegicom Ninom Dobrev, glumac šuti. Ipak, progovorio je o svojem idealnom spoju.

- Moram se pohvaliti da sam ga jednom i doživio. Imao sam 19 godina i odveo sam tadašnju djevojku na piknik duboko u šumu. Ležali smo na deki i gledali u zvijezde. Satima smo razgovarali i bio je to jedan savršeni dan - rekao je Somerhalder.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?