Prvi 2575 pregleda 03. ožujka 2019.

Zvijezde pjevaju: Ella Dvornik se malo 'izgubila'

zvijezdepjevaju/ella dvornik/ instagram

Sinoć se, nakon dugo vremena, na HRT-u počeo prikazivati show 'Zvijezde pjevaju' - i bilo je tu svega, ali show je definitivno ukrala Ella Dvornik

U prvoj epizodi showa pobijedili su glumac Borko Perić i Jelena Radan koji su osvojili žiri pjesmom 'All of me' Johna Legenda, piše 24sata, ali trenutak večeri o kojem svi pričaju bio je kad se Ella Dvornik zbunila usred pjesme pa se 'pukla' smijati. 

Ella je s Goranom Boškovićem otpjevala pjesmu 'Feel it still', a iako se malo pogubila, fulala, smijala se i zbunila, na kraju su ipak osvojili dosta visokih 28 bodova. 

'Dobro si se vratila'

"Događa se, ali super si se vratila i to mi je bilo odlično. Genetika je genetika, ne možeš ti protiv toga", rekla joj je jedna od članica žirija, Mirela Priselac Remi, koja u ponedjeljak gostuje u novoj epizodi 'Na mladima svijet ostaje'!

Ella se kasnije našalila na vlastiti račun pa je na Instagramu objavila ovu fotku svog supruga Charlesa i napisala: 'Charles kad je čuo da sam sj****a." Hahaha...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Charles kad je cuo da sam sjebala 🤣🤣🤣

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Više o prvoj epizodi showa možete čitati na 24sata.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    HAHAHAHA AJooooj xD