Prvi 56 pregleda 11. prosinca 2014.

Zvijezde se lako izgube na putu prema vrhu

Rita Ora
Olivia Rodrigo Instagram

Harry Styles iz One Directiona rekao je kako se teško nosio s medijskom pažnjom. No okrenuo se ljubavi i prijateljima iz djetinsjtva

Premda je ostvario svoje snove već kao adolescent i postao jedan od najpoznatijih članova obožavanog boy banda, Harry Styles (20) imao je nemirno odrastanje. Harry je prije One Directiona bio frontmen benda White Eskimo, koji je uglavnom nastupao u Engleskoj.

Imao je samo 16 godina kad su ga u britanskom “X Factoru” suci Simon Cowell i Nicole Scherzinger odlučili spojiti s četvoricom konkurenata i stvorili boy band One Direction. Čim se proslavio, ispisao se iz srednje škole. Osim obožavateljica, koje ga svakodnevno uhode i ne daju mu mira, mladom pjevaču zbog tereta slave koji je proživio prije dvadesete ni mediji nisu dali mira. Njegove nesretne ljubavi bile su teme s naslovnica koje su zabavljale cijeli svijet. Ljubav s Taylor Swift, pa i njihov prekid, praćen je pod budnim okom novinara, pa je Harry teško pronalazio mirno mjesto na kojem bi liječio svoje srce. Tu i tamo utočište je pronalazio u kratkim romansama s više ili manje poznatim djevojkama.

- Mislim da se nikad neću naviknuti na toliku pažnju... Nema šanse. To jednostavno nisam ja. Iako obožavam pozornicu i publiku, teško je nositi se sa svime što se događa oko tebe i gotovo nikada ne imati svoj mir. Pa čak i samo na nekoliko sati - iskreno je priznao Harry.

Paparazzi su ga pratili na svakom koraku, što ga je dovelo do ruba. Harry se odao porocima, što je ozbiljno naštetilo njegovu ugledu. Fotografija na kojoj puši džoint s prijateljima iz benda shr - vala je obožavatelje, pa se Harry suočio s novim životnim padom. Ipak, vrijeme je učinilo svoje. Mladi pjevač i pop ikona naučio je lekciju iz svoje mladosti. Okrenuo se ljuba - vi, o kojoj ne želi previše govoriti, a sve češće moguće ga je vidjeti kako se druži s prijateljima iz djetinjstva. Harry je naučio da svoju sreću ne može osigurati bogatstvom koje je stekao. 

Carlos Pena

Ovaj mladić put do uspjeha tražio je godinama. Radio je sve i svašta dok nije došla “prava” uloga kojom se proslavio. Za zgodnim Carlosom Penom (25) djevojke su poludjele kad se pojavio u glavnoj ulozi u seriji “Big Time Rush”. No do tada je Pena odigrao pedesetak manjih uloga. Sanjao je o velikoj karijeri, no bio je svjestan kako bez truda i odricanja to ne dolazi samo od sebe. I konačno je doživio slavu. No u njegovu se životu gotovo ništa nije promijenilo osim što se fatalno zaljubio u Alexu PenaVega, koja mu je prošle godine postala supruga. Nakon što je upoznao ljubav svog života, rekao je kako na sceni mogu opstati samo oni “normalni” jer svaki čovjek mora proći kroz mnogobrojna iskušenja. 

Lucy Hale

Zvijezda “Slatkih malih lažljivica” priznaje da još misli kako je ljudi ne prepoznaju na cesti, ali da zna da to nije istina.

- Nekad bih najradije izašla van u tenirci, s re - pom navrh glave i da me nitko ništa ne pita. No pomirila sam se s tim da je moj posao javan i da ti taj luksuz rijeko mogu priuštiti - kaže Lucy Hale (25), kojoj naviše smetaju zabadanja u njezin privatni život. Otkrila je da je i ona skoro posustala u okrutnom svijetu šoubiznisa, gdje ti je uvijek netko spreman zabiti “nož u leđa”. 

Rita Ora

Kada je Jay Z otkrio pjevački talent Rite Ore (23), glazbenica se suočila s optužbama da je reperova ljubavnica. Ubrzo je dokazala da je talentirana. Sve je počelo u Velikoj Britaniji, gdje je nekoliko glazbenika prepoznalo njezinu muzikalnost. Ipak, tek joj je Jay Z pružio pravu šansu da osvoji top ljestvice svojim glazbeno-scenskim sposobnostima i kreativnošću.

- Bez podrške roditelja, koji niti trena nisu sumnjali u nju, ne bih ništa uspjela - rekla je Ora, koja je priznala da nije lako kad te netko fotografira gdje god se pojaviš, kad netko tko ništa ne zna o tebi piše o tvojim ljubavima. 

Nije im bilo lako, ali ipak su izdržali

1. Zac Efron (26) borio se s kokainskom ovisnošću, a prije rehabili - tacije mislio je da će poludjeti.

- Nisam mogao biti na jedno - me mjestu. Samo sam čekao vikend i tulume. Početak tjedna bio mi je uvijek najteži - rekao je glumac. Dodao je da takvim tempom ne bi dugo izdržao i da nikome ne bi poželio svoje iskustvo.

2. Willow Smith (13) odmalena je okružena svijetom bogatih i slavnih. Zbog poznatih roditelja - oca Willa Smitha, za nju je znao cijeli svijet od rođenja. Iako je tek tinejdžerica, postala je prepoznatljiva pjevačica i glumica, poznata po “otkačenoj” odjeći i frizurama, te se za svoju slavu izborila sama. 

3. Robert Pattinson (25) imao je sve - popularnost, posao koji voli i savršenu djevojku. No kad ga je Kristen Stewart prevarila s redateljem Rupertom Sandersom, a cijela priča završila u medijima, njegov se svijet srušio. Robertu su trebali mjeseci da se oporavi, ali pronašao je snagu za karijeru i oprostio bivšoj djevojci. rama, te se za svoju slavu izborila sama. 

Tvoja reakcija?