Prvi 147 pregleda 20. rujna 2015.

Zvjezdice: Otkriveno je što očekuje pobjednika!

Zvjezdice, Doris Pinčić Rogoznica
RTL

U drugoj emisiji otkrivene su dobro čuvane tajne

Odmah na početku druge emisije, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica odlučila je iznenaditi kandidate i otkriti im što ih čeka ako pobjede u ovom zabavnom showu.
Prva nagrada, a možda djeci i najzanimljivija, je mogućnost sudjelovanja na koncertu Vanne ili Luke Nižetića. Pobjednik će sam izbrati kojem od ova dva izvrsna glazbenika želi pomoći u cjelokupnoj pripremi koncerta, ali i nastupiti s njime. 
Druga nagrada je usavršavanje glazbenih vještina u školi pjevanja 'Husar&Tomčić'
Ipak, kako ne bi sve otkrila, Doris je odlučila treću nagradu ostaviti za sam kraj natjecanja kao iznenađenje.

U prošlotjednoj, prvoj emisiji natjecatelji su visoko postavili ljestvicu pa se žiri našao u poprilično nezavidnoj situaciji - morali su izbaciti još petero kandidata. 

Još teži zadatak imali su sami kandidati - očarati žiri.

Ukupno je nastupilo 15 zvjezdica. Karlo Vulić iz Našica, Valeria Jacek iz Đakova, Mia Negovetić i Sergej Božić iz Rijeke, Kornelija Ptak iz Kaštel Novog, Lana Rubelj iz Kaštel Sućurca, Tara Šolić iz Šibenika, Ena Belani iz Križevaca, Paula Harasim iz Zagreba, David Prigorac iz Lasinje, Ljubica Menkadžiev iz Orebića, Arijana Kozić iz Novske, Ivan Silvar iz Ivanić Grada, Fran Tot iz Zagreba i Vito Popilovski iz Čazme.

Svi oni su se maksimalno trudili i pokazali svoje umijeće pjevanja, ali i hrabrost da izađu ispred velikog broja ljudi i zapjevaju iz sveg glasa. Dok su ih jedni osvojili već prvi taktovima, drugi su ih očarali svojim kreativnim modnim kombinacijama i scenskim nastupima.

Koliko su ovi mladi pjevaći senzacionalni, dokazuje i činjenica da je čak 7 natjecatelja dobio svih pet glasova žirija. Konkurecija je bila žestoka, a netko je morao ispasti.

U pjevanju 'a capella' svoje su snage odmjerili : Ena, Fran, Arijana i Ljubica. U tome je najuspješnija bila Ena koja je otpjevala pjesmu 'Moj je život moja pjesma'. Vijest o nastavku sudjelovanja u natjecanju ju je rasplakala, a show su nažalost morali napustiti Vito, Fran, Ivan, Arijana i Ljubica

Natjecanje postaje sve neizvjesnije, a ljestvica je, još jednom, visoko podignuta.

Tvoja reakcija?