Prvi 1161 pregleda 07. kolovoza 2019.

Zvone svadbena zvona: Zaručila se Nikkie Tutorials

nikkietutorials/Instagram

Dečko, sada zaručnik, youtuberice kleknuo je na koljena i zaprosio svoju dragu. Sretnu vijest podijelila je Nikkie na svom Instagramu i pohvalila se kako je rekla - Da!

Beauty influencerica i youtuberica Nikkie Tutorials i njen dečko odlučili su svoju vezu 'podići' na višu razinu. Nikkie De Jager zarukama se pohvalila na svom Instagram profilu i otkrila kako je rekla 'da' na romantičnoj večeri tijekom odmora u Italiji, piše E News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. 🤯💍👰🏼🤵🏼💖✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Youtuberica je objavila fotku sa terase talijanskog restorana gdje se nalazi u zagrljaju svog zaručnika i napisala je 'Da, da, da , da , da , da, da' i stavila svadbene emojie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hi just having the best time here in Italy! that’s it. that’s the post. 🇮🇹💖✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Par je u vezi godinu dana, a po fotkama na Instagramu vidi se koliko se vole. Makeup umjetnica je objavila još jednu fotku i napisala: "Upoznajte muškarca koji mi je promijenio život".

Čim je vijest objavljena, počele su joj stizati čestitke. Jedna od njih stigla je i od Jamesa Charlesa:

"Tako sam sretan zbog tebe!".

 | Autor: nikkietutorials/Instagram nikkietutorials/Instagram Čestitkama se pridružujemo i mi, pa sretno vam Nikkie i Dylan.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    čestitke