174 pregleda 16. travnja 2015.

Oživi maštoviti Minecraft svijet uz hit igračke

Registriraj se na Mondu i među prvima kupi Minecraft igračke
Oživi maštoviti Minecraft svijet uz hit igračke Oživi maštoviti Minecraft svijet uz hit igračke Oživi maštoviti Minecraft svijet uz hit igračke Oživi maštoviti Minecraft svijet uz hit igračke Oživi maštoviti Minecraft svijet uz hit igračke Oživi maštoviti Minecraft svijet uz hit igračke

Dobrodošao u Minecraft svijet bez granica u kojem je glavno oružje tvoja mašta. Eksluzivno na Mondu među prvima kupi licencirane Minecraft igračke.

Želiš svoj Minecraft svijet prenijeti u zbilju? Mondo ti ostvaruje tu želju jer postaje eksluzivno online prodajno mjesto u Hrvatskoj.

Posjeti Mondo i među prvima u Hrvatskoj kupi Minecraft igračke! Uz to, dostava je besplatna za kupovinu u iznosu iznad 100 kn.

Oživi Minecraft svijet uz hit igračke

Mondo u svojoj ekskluzivnoj ponudi predstavlja Minecraft omiljene figure s dodacima, plišance i Papercraft setove. Sastavi jedan od 7 dostupnih Papercraft setova i složi papirnate blokove, životinje i junake te svoj stol pretvori u beskrajnu Minecraft avanturu.

Od sada će Minecraft uvijek biti uz tebe jer na Mondu te čekaju glavni junaci i njihova nezaobilazna oprema. Odaberi Survival Pack gdje ćeš sa Stivom započeti svoju Minecraft priču uz osnovnu opremu poput stola, kovčega, mača, kreveta i krampa za 169,99 kn. Tu su i figure Endermana, Creepera, paket s Diamond Stevom ili Stevom te njihovim dodacima za 99,99 kn.

U tvojoj se kolekciji mora naći plišani dugoruki Enderman koji više ne ulijeva strah u kosti, već njegove duge ruke od sada lako mogu postati omiljeni dijelovi plišanca za grljenje. Tu je i Creeper koji ovoga puta neće eksplodirati ako mu se približiš te Mushroom i Pig, a svaki od njih potraži za 99,99 kn.

Zašto je Minecraft privukao klince diljem svijeta?

Ovo je igra koja je do sada privukla milijune ljudi u svijetu jer mogućnosti je bezbroj, pravila nema, kao ni kraja beskrajnim lutanjima i istraživanjima ovog svijeta. Od osnovnih blokova možeš doslovno napraviti čuda. Izgradi svoju kuću, oni odvažniji mogu izgraditi i vlastiti grad, neko svjetsko čudo ili vlastito malo carstvo.

Oko tebe se prostire močvara, šume, ravnice... No pazi, ako padne mrak, osim njih iz pozadine će vrebati čudovišta, a samo te tvoja snalažljivost može spasiti u izradi skloništa. U ovoj igri bez ograničenja sve ovisi o tvojim željama. Možeš odabrati između četiri ''okruženja'' o kojima ovisi u kakvim ćeš se avanturama pronaći. Jedno je sigurno - tko jednom uđe u Minecraft, iz njega ne izlazi tako lako.

Provjeri ponudu licenciranih Minecraft setova i igračaka samo na Mondu i među prvima osmisli svoju Minecraft priču u vlastitoj sobi.

Tvoja reakcija?