Riješi me! 55 pregleda 06. listopada 2016.

3 neobična trika za savršene fotke

Fotografiranje

Otkrivamo tajnu brojnih celebrityja koji uvijek savršeno izgledaju na fotografijama...

1. OBRATI POZORNOST NA KUTOVE 

Beyonce | Autor: Instagram Instagram

Ovo je stari Hollywoodski trik koji koriste brojne zvijezde. Uz pomoć njega  izgledat ćete samouvjereno.

Ramena neka ti u odnosu na fotić budu postavljena ravno, a ostatak tijela pod kutem od 45 stupnjeva u odnosu na fotoaparat. Težinu prebacite na jednu nogu jer ćete tim potezom istovremeno vizualno izdužiti noge, stanjiti struk i stvoriti dojam da ste viši nego što ustvari jeste... Ne zaboravite staviti ruku na struk!

Odlično, ali pomalo komplicirano, zar ne?

2. ZAUZMITE STAV BALERINE

Selena Gomez | Autor: Instagram Instagram

Točnije, sjedite poput njih. 

Čest problem kod fotki na kojima sjedimo je to što naša leđa izgledaju pomalo pogrbljeno i to ne izgleda baš privlačno. Zamislite da ste balerina i da morate sjediti i hodati maksimalno uspravno. Uvucite trbuh, ispravite se i pomalo podignute glavu kako bi vaš vrat izgledao duže. 

3. GRUPNE FOTOGRAFIJE

L | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Tu ne postoji poseban trik, osim činjenica da je pažnja promatrača podjeljena na sve osobe na fotki (osim ako je riječ o vašoj simpatiji pa ćete gledati samo nju/njega).

Jedino na što trebate pripaziti je da ako stojite na samom kraju grupe, svoje kukove okrenite prema ostatku grupe, ramena okrenite prema kameri i pomalo ih zabacite unatrag. Ako ste pak "zapeli" u sredini, držite se pravila o 45 stupnjeva kako bi vizualno stanjili kukove.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?