Riješi me! 71 pregleda 19. srpnja 2016.

5 fora stranica za ignoriranje obveza

Prijatelji
Dreamstime

Školske obveze odavno su se 'zahuktale', ali ponekad nam je potreban "bijeg" od njih

Uz pomoć web stranice Reddit korisnici vrlo lako mogu pronaći zabavne i korisne sadržaje, a nedavno su objavili i popis najzabavnijih mrežnih stranica, prenosi Studentski.hr.

Chordify

Ako ste oduvijek sanjali o tome da naučite svirati neki instrument, ali nikada se niste potrudili uistinu i naučiti, ova vam stranica može biti od velike pomoći. Zbog svoje velike mulitmedijalne ponude, vrlo vjerojatno će vam pomoći u učenju nekih od vaših prvih pjesama.

Khan Academy 

Istina, ova je stranica predviđena za učenje, a vi ste upravo u potrazi za bijegom od toga. Ipak, nemojte je odmah otpisati. Khan Academy nudi online predavanja i instrukcije iz brojnih znanstvenih područja za sve uzraste. Stranica je besplatna, a povezana je s vodećim svjetskim institucijama poput NASA-e, MIT-a i drugih. Cool, zar ne?

Gravity points

Na prvi pogled ništa vam neće biti jasno, ali vjerujte da ćete se vrlo brzo navući na ovu igru gravitacije!

Got Rhythm

Pažljivo slušajte, jer zadatak je pogoditi ritam! Nakon što glazba prestane morat ćete lupkati istim ritmom i pokušati osvojiti što više bodova. Isprobajte, zarazno je!

You're getting old!

Nakon što unesete svoj datum rođenja, ova će vam stranica otkriti brojne zabavne informacije o važnim povijesnim događajima koji su se zbili za vrijeme tvog života.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?