Riješi me! 5982 pregleda 08. veljače 2018.

Baci pogled: Ova životinja će ti puno otkriti o tvojem karakteru

Brightside.me

Ne, ovo nije neko mnogoglavo čudovište, pogledaj bolje...

Slavni Carl Jung koristio je testove asocijacije kako bi saznao lažemo ili ne jer su brzi i najčešće se čovjek ne stigne pripremiti za odgovor, a ovaj test je prilično sličan.

Baci pogled na fotografiju i nemoj puno mozgati. Prva životinja koju vidiš je tvoja. 

 | Autor: Brightside.me Brightside.me

Mačka

Ako je prvo što si ugledao mačka, to pokazuje koliko nevoljko započinješ svaki radni tjedan. Stalno sanjaš o praznicima ili bar da ti bar pauza za ručak nekako brže dođe. Ne moramo ni spominjati kako svaki put kad uđeš u školu odbrojavaš sate, minute i sekunde do zadnjeg zvona i trenutka kad ćeš konačno doći kući zamotati se u dekicu i drijemati ili gledati televiziju, zar ne?

Pas

Za tebe ona izreka 'sve što ti treba je ljubav', ne vrijedi. Tebi su najvažniji prijatelji i njihova potpora jer samo tako misliš da možeš savladati sve prepreke. Ali to nije istina. Prestani ovisiti o drugima. Skupi hrabrosti i analiziraj što trebaš napraviti kako bi uspio. I onda kreni. Ne trebaš nikoga da te drži za ruku, dovoljno si pametan i sposoban. Samo se usudi.

Lav

Oko tebe se uvijek motaju ljudi. Zračiš nekom energijom koja jednostavno privlači ljude, Najčešće ti se dive, a neki su i ljubomorni, no tebe to uopće ne dira. Dovoljno si umišljen da misliš da stvari tako trebaju i biti. Spusti se malo na zemlju. Budi pristojniji prema njima, oni nisu tu da bi bili tvoj potrčko.

Konj

Trenutno se osjećaš tjeskobno i kao da ti netko ograničava slobodu. Da smiješ najrađe bi trčao hodnicima i vikao "Praznici! Trebaju mi praznici!", ali ne možeš. Zato se smiri. Svima je potreban odmor, ali moraš pričekati. Strpi se jer Uskrsnji praznici su skoro tu...

Labud

Zateleban si preko ušiju. To je jedini razlog zašto ti je sve prekrasno i čini ti se kao da cijeli svijet gledaš kroz ružičaste naočale. Znaš li da je tvoje ponašanje zarazno? E, pa sad znaš. Širi tu pozitivu i ljubav skuda oko sebe. Uljepšaj svijet namrgođenom susjedu, iznerviranom učitelju... Svima treba malo pozitive.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

 

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Koooonj i daaaj mi vise praznikeeeee. #nemrem
  • Avatar SaamoDzejlaa

    SaamoDzejlaa

    LABUD <3 (Ša buja Bičes (znm da se ovako nepiše,ali eto nezz ni za kaj ovo pišem mslm.............))