Riješi me! 80 pregleda 04. siječnja 2017.

Brojevi otkrivaju: Što vas očekuje u ovoj godini?

2017
Dreamstime

Svakog od vas obilježit će jedan broj...

Ako gledate općenito, prema tvrdnjama numerologa, 2017. godinu obilježit će broj jedan. Drugim riječima, biti će ovo godina izazova.

No, svatko od vas, s obzirom na datum rođenja, ima i svoj osobni godišnji broj koji će otkriti što ga čeka u godini koja je upravo počela.

Za početak je potrebno izračunati bioritamski broj. Jednostavno zbrojite dan i mjesec rođenja – ako ste, primjerice rođeni 15.1. vaš bioritamski broj je 7 (1+5+1=7).

Nakon toga mu dodajte 2017. godinu i sve svedite na jednoznamenkasti broj. Konkretno, broj 7 (koji ste dobili računajući biometrijski broj) zbrojite s brojem 2017 (7+2017= 17 -> 1+7=8). Upravo je to vaš godišnji numerološki broj. 

Nakon što ste i sami izračunali svoj broj provjerite što vas očekuje u ovoj godini:

Broj 1 

Upravo bi ovo mogla biti najvažnija godina u vašem životu. Imat ćete puno energije pa bi godinu mogli obilježiti brojni novi počeci. Ljubavni, poslovni ili oni u obrazovanju. 
Osim toga, upoznat ćete brojne ljude koji će obilježiti vašu budućnost.

Broj 2

Pred vama je godina troškova i velikih izazova pa bi se mogli suočiti s mnogim nepovoljnim situacijama. Najvažnije je da shvatite kako u životu ne mora uvijek sve biti onako kako ste isplanirali te da se naučite prilagođavati novonastalim situacijama. 

Broj 3

Godinu će obilježiti vaša kreativnost, optimizam i novo zaljubljivanje. Gotovo sve će vam ići od ruke pa ćete se osjećati odlično. 
Idealno je vrijeme da svijetu pokažete svoje skrivene talente. 

Broj 4

Ponekad će vam se čini kako je ovo najnapornija godina ikad i da se nikada niste suočili s tolikim izazovima, ali na kraju ćete shvatiti kako se sve isplatilo. 
Zaboravite na pesimizam i dobro unaprijed isplanirajte svaki svoj potez. Rezultati neće izostati.

Broj 5

Idealno je vrijeme da isprobate sve ono o čemu ste razmišljali, ali nikad se niste usudili. Pravo je vrijeme za promjenu životne sredine, putovanja i nove projekte.
Postat ćete svjesni da ste sami zaslužni za svoju sudbinu.

Broj 6

U ovoj godini biste trebali više vremena posvetiti obitelji i dragim ljudima. Osim toga, vrijeme je da napokon naučite kako preuzeti odgovornost za vlastite pogreške i propuste. 

Broj 7

Za vas, ovo je godina pronalaženja unutrašnjeg mira i snage. Bit ćete i jako detaljni te precizni u svemu što radite ove godine. Ulažite u vlastito znanje i sami sebi otvorite neke nove vidike. 

Broj 8

Ukratko, pred vama je godina uspjeha, ambicija i sreće. Život vam se polako vraća u normalu pa ćete postati puno smireniji i opušteniji. Doslovno ćete okrenuti novi list u svom životu. 

Broj 9

Vrijem je da iz svog života maknite sve ono što vas opterećuje i koči. Također, nije dobro vrijeme za nove početke. Svoje potrebe nikako nemojte stavljati u drugi plan i nemojte imati previsoke kriterije i prevelike zahtjeve jer bi vas mogli udaljiti od ljudi do kojih vam je stalo.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?