Riješi me! 47 pregleda 03. kolovoza 2015.

Budite kreativni i osvojite kino ulaznice za film "Pikseli"

Pikseli
Continental Film
Budite kreativni i osvojite kino ulaznice za film "Pikseli" Budite kreativni i osvojite kino ulaznice za film "Pikseli" Budite kreativni i osvojite kino ulaznice za film "Pikseli" Budite kreativni i osvojite kino ulaznice za film "Pikseli"

Jeste li spremni za napad junaka iz video igara?

U Cineplexx kina stigao je hit film "Pikseli" koji objedinjuje komediju, avanturu i znanstvenu fantastiku te jamči vrhunsku zabavu.

Nakon što pogrešno protumače video prijenos arkadnih igrica kao objavu rata, intergalatički vanzemaljci napadnu zemlju koristeći igrice kao modele za svoje raznolike napade.

Film Pikseli | Autor: Continental Film Continental Film

 

Predsjednik Will Cooper (Kevin James) prisiljen je pozvati svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva Sama Brennera (Adam Sandler), prvaka u video igricama iz 80-ih koji se sada bavi instalacijom kućnih kina, a koji mora predvoditi tim starih igrača (Peter Dinklage i Josh Gad) kako bi porazili vanzemaljce i spasili planet Zemlju. U toj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Michelle Monaghan) specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce.

U nastavku pogledajte trailer za Piksele.

 

NAGRADNA IGRA

Ako i ti želiš pogledati ovaj cool film, imamo za tebe odlične vijesti! 

U suradnji s Cineplexx-om poklanjamo čak 20 kino ulaznica (10x2 ulaznice) za film "Pikseli". Drugim riječima, 10 će sretnika imati priliku odvesti curu/dečka/prijatelja ili bilo koga drugog u pravu kino avanturu! 

A kako do ulaznica?

U naš obrazac unesi svoje podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, broj telefona i koliko imaš godina), napiši nam u kojem Cineplexx kinu želiš pogledati film i zašto baš ti zaslužuješ osvojiti ulaznice.

Uključi maštu, jer 10 najkreativnijih odgovora po odluci Cool redakcije osvoja po 2 ulaznice!

Nagradna igra traje do petka, 31. srpnja 2015. do 17 sati.

 

DOBITNICI

U Cineplexx idu:

Lana Čakija, Zagreb
Matea Kuzmanić, Omiš
Nikola Sabljić, Zagreb
Antonela Vučemilović - Grgić, Dugo Selo
Lucija Celic Cuvar, Kupinečki Kraljevac
Mara Muna Buljubašić, Zagreb
Lena Pruginić, Zagreb
Petra Nožak, Zagreb
Melanie Pajas, Kupinečki Kraljevec
Petra Udiljak, Split

 

Sve ćemo dobitnike kontaktirati kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrade :) 

Tvoja reakcija?