Riješi me! 31 pregleda 18. veljače 2015.

Stigla je Annie uz koju ćete se smijati i plakati

Stacksu Annie priraste srcu
Continental Film
Stigla je Annie uz koju ćete se smijati i plakati Stigla je Annie uz koju ćete se smijati i plakati Stigla je Annie uz koju ćete se smijati i plakati Stigla je Annie uz koju ćete se smijati i plakati

Jedva čekamo pogledati film o sirotoj djevojčici i njezinom neobičnom prijatelju

Annie  je mlado i sretno siroče koje je također i dovoljno jako kako bi preživjelo na uzavrelim ulicama New Yorka. Nakon što su je roditelji još kao bebu ostavili uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju, za Annie je život bio sve samo ne bajka uz zločestu maćehu gđicu Hannigan koju glumi poznata glumica Cameron Diaz.

Ali sve će se uskoro promijeniti nakon što napuhani tajkun i glavni kandidat za novog gradonačelnika New Yorka Will Stacks, čiji su glavni savjetnici briljantna Grace i spletkaroš Guy.  Oni upravo u Annie vide priliku za vlastitu političku kampanju.

Stacks vjeruje da je upravo on njezin anđeo čuvar, ali Annien samouvjereni karakter i optimističan pogled na život možda znači upravo suprotno...

Film koji dolazi u naša kina već sutra je glazbeni spektakl koji će vas nasmijati, ali i ganuti do suza.. Na njega možete povesti mamu, baku djeda, frendove ili simpu jer je Annie, koju  vam donosi Continental film odličan za sve uzraste! Annie će glumiti preslatka Quvenzhane Wallis, koje se većina coolovaca i coolerica sjeća iz hita "Zvijeri južnih divljina", dok će kandidata za gradnonačelnika glumiti Jamie Foxx.

Samo za vas coolovce Continental film  je omogućio da već danas pogledate scenu iz Annie nakon koje će vas sigurno zainteresirati hoće li Annie i Stacks postati nerazdvojni prijatelji.

 

Tvoja reakcija?