Riješi me! 5 pregleda 14. travnja 2015.

Snaga djece je u pokretu

www
Promo
Snaga djece je u pokretu Snaga djece je u pokretu Snaga djece je u pokretu

 Rovinj, grad prijatelj djece ugostio je 60 ekipa (sastavljeno od 34 kluba) iz cijele Europe. 1200 djece iz Austrije, Italije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske u Rovinj su došla na međunarodni rukometni i nogometni  turnir 'Snaga djece u pokretu' (Youth - Movement - Power). Bili su tamo od 1. do 4. travnja.  Raspon godina bio je velik: svi od 9 do 16 godina imali su priliku zaigrati u gradu prijatelja djece.

A kuleri i kulerice natjecali su se kako bi, osim dobre zabave, ljudima skrenuli pozornost na onu dobru staru: ' U zdravom tijelu zdrav duh' jer se usporedno u Rovinju održavala konferencija o opasnostima za zdravlje s kojima se susreću ljudi s viškom kilograma. Oni su se protiv toga odlučili boriti sportom, a usput su se i super zabavili.

Iako je došlo puno djece iz drugih zemalja, rovinjska ekipa je ipak bila najbolja na turniru. Pehar je predsjednik RK Rovinj Alen Jašarević predao rukometašima/icama i nogometašima svog grada.

ebn | Autor: Promo Promo ebn | Autor: Promo Promo

Prva mjesta u rukometnom turniru među ekipama dječaka osvojili su RK Buje, RŠ Alan Mihalj, RK Rovinj i RK Buzet, a od djevojčica RŠ Alan Mihalj i RK Zvezda Logatec. 

e | Autor: Promo Promo e | Autor: Promo Promo

Pobjedu u nogometu odnijele su ekipe iz Labina, Rijeke i Rovinja. Ekipa je naučila što znači fair play i timski rad. COOL čestita svim pobjednicima :)

Tvoja reakcija?